8 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La Cambra de Comerç inaugura una nova edició dels cursos deformació d'ENPE amb una conferència de Sandro Rosell

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa ha acollit l’acte institucional de cloenda del curs 2009 i la inauguració del curs 2010 de l’Escola de Negocis per a Empresaris (ENPE). La lliçó inaugural ha anat a càrrec de Sandro Rosell, que ha pronunciat la conferència “El factor humà en el negoci de l’esport d’elit”.

Més de dues-centes persones han omplert la sala d’actes “Valentí Faura” de la Cambra de Comerç de Tortosa per participar en l’acte institucional de cloenda i inici de curs d’ENPE. L’acte, que ha comptat amb el patrocini de Bancaixa, s’ha iniciat amb la projecció d’un vídeo i amb el lliurament dels diplomes a alguns dels alumnes que han participat als diferents cursos, tallers i seminaris organitzats per ENPE durant l’any 2009.

Un cop acabada la cloenda del curs 2009, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa ha declarat oficialment inaugurat el curs 2010 i ha presentat l’empresari i exvicepresident esportiu del FC Barcelona, Sandro Rosell, que ha estat l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural amb el títol “El factor humà en el negoci de l’esport d’elit”.

Amb un to distès, Sandro Rosell ha explicat la seva trajectòria professional com a empresari i la seva experiència com a directiu a diferents multinacionals, amb especial referència al món de l’esport.

Cursos d’ENPE pel 2010

Per l’any 2010, ENPE ha programat diferents cursos, la majoria dels quals dirigits a directius i responsables de la gestió d’empreses de sectors diversos. Des d’un curs de tast de vins (quet ambé està obert al públic en general) fins a la utilització de diferents programes informàtics com el Power Point, l’Excel o l’Acces, juntament amb altres de més específics, com la gestió del temps, la de sistemes de mediambient i qualitat o la intel·ligència emocional aplicada a l’empresa conformen aquesta oferta formativa que s’allargarà durant tot l’any i que imparteixen diferents ens, com ESADE o la Universitat Rovira i Virgili.

Durant l’any 2009, ENPE ha organitzat diferents cursos, tallers i seminaris on s’han tractat, entre altres, temes sobre com reduir costos a les empreses, el marketing express, el lideratge d’equips, la formació de somaliers, les ajudes de les administracions per tenir una pàgina web, els blogs com a eina de marketing, el nou pla general de comptabilitat, l’actualització de l’impost sobre la renda de les persones físiques i de l’impost de societats, o la reducció de costos i el quadre de comandament com a factor de productivitat a les Pimes.

En el marc del centenari, celebrat durant l’any 2008, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa va impulsar, amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, la creació de l’Escola de Negocis per a Empresaris (ENPE) per a la realització de diverses accions de formació en l’àmbit empresarial.

Tortosa (Terres de l’Ebre), 5 de febrer de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta