3 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La Diputació inicia les agendes 21 de Camarles i Godall

La Unitat de Medi Ambient del Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona realitzarà durant aquest any 2010 les Agendes 21 dels municipis de Camarles, Godall i la Pobla de Mafumet, amb els corresponents treballs de diagnosi i anàlisi social, econòmica, cultural i ambiental i, com a conseqüència, elaborarà els seus Plans d’Acció Locals vers la Sostenibilitat (PALS).

Durant el mes de gener es van constituir les respectives comissions de seguiment dels treballs d’elaboració per aquestes tres Agendes 21.

El principal objectiu de les Agendes 21 és potenciar el desenvolupament social i econòmic de cada municipi, fent-lo compatible amb la utilització sostenible dels seus recursos, la conservació de la biodiversitat i el foment de la participació, junt a la implicació dels sectors socials pel que fa al desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic.

Properament es realitzarà, a cada poble, una presentació pública a les entitats socials i econòmiques i a la població en general. També està prevista una implicació de les escoles públiques per a l’elaboració d’un logotip que identificarà l’Agenda 21 amb cada municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta