3 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Punt Sud, guanyadora del Premi NAFENT 2009 a les Terres de l’Ebre

* L’entitat juvenil de la Terra Alta guanya el premi a millor projecte d’intervenció amb el projecte “Coneix-te. Deixa’t conèixer”



* El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, va lliurar el premi el passat 29 de gener de 2010


El Grup de Recerca i Estudi dels Conflictes (GREC) és l’entitat especialitzada en la prevenció, resolució i gestió alternativa dels conflictes que, amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, ha convocat per primer cop el 2009 el Premi NAFENT per a projectes d’intervenció en favor de la convivència en l’entorn socials dels joves.

Un premi que s’han convocat a dos nivells: d’una banda, a les diverses demarcacions territorial i, de l’altra, el premi Catalunya.

En aquest sentit, el premi Terres de l’Ebre ha recaigut en l’entitat Punt Sud pel projecte “Coneix-te. Deixa’t conèixer” per la millora de la convivència en l’entorn social dels i de les joves del territori. Aquest premi compta amb una dotació de 1.000€

Amb aquest premi, GREC vol donar suport a joves que a través d’una entitat han dut o volen dur a terme iniciatives i projectes d’intervenció pel foment de la participació i la millora de la convivència entre diferents col·lectius durant el curs escolar 2009-2010.

La resta de premis han estat:


Premi comarques Gironines: “Jo vaig ser-hi”. Entitat Batibull 1.800€

Premi comarques de Barcelona: “Més civisme, més barri”. Entitat AE Nou Quitxalles 1.000€

Premi ciutat de Lleida: “Pintem un món millor”, Entitat Save The Children 1.000€

Premi Camp de Tarragona:


• 1r Premi. “No Violència, no a les bandes juvenils”. Entitat Espai Jove Salou 1.000€
• 2r Premi. “Acció” IES Vidal i Barraquer 500€


Premi Lleida, Alt Pirienu i Aran:


• 1r Premi. “Conviu” IES Aubenç 1.000€
• 2n Premi. “Alumnes Guia” IES La Segarra 500€

Finalment, el Premi CATALUNYA, dotat amb 2.200€, ha estat atorgat al projecte “El món a Salt” de la Entitat EINA


2 de febrer de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta