4 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Tortosa acollirà tres proves ciclistes durant els mesos de febrer i març

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, i el vicepresident de la Penya Ciclista Baix Ebre "Ja Arribarem", Raul Querol, han presentat el calendari d'activitats ciclistes programades pels mesos de febrer i març, i que inclou tres proves de molt diferent categoria cadascuna d'elles.

En primer lloc, el proper diumenge 14 de febrer se celebrarà la II Cursa Social Ciutat de Tortosa (inclosa al calendari de proves de la Federació Catalana de Ciclisme amb un recorregut de 65 km amb sortida des de Tortosa (11.00 h) passant per Aldover, Xerta, cruilla de Prat de Comte, Pinell de Brai, Benifallet, Coll de Som, Tivenys,Bítem i tornada a Tortosa, amb final a l'ermita de Mig Camí al voltant de les 13.00 h.

Per una altra banda, el dissabte 20 de febrer al Velòdrom Municipal de Tortosa tindrà lloc l'Open Provincial de Pista per a categories Cadet i Infantil de segon any. I, finalment, el diumenge 28 de març els amants de les curses de llarga distància tindràn la oportunitat de participar en la XXIV Marxa Cicloturista Terres de l'Ebre que, amb un recorregut de 143 km, es troba inscrita al calendari de marxes cicloturistes de la Federació Catalana de Ciclisme. La cursa arrencarà i finalitzarà a Tortosa, a l'ermita de Mig Camí, lloc on es liuraràn els diplomes acreditatius de participació i se celebrarà un dinar pels participants i els seus acompanyants. Les persones interessades poden realitzar la seva inscripció a http://www.bicinscripcions.com/,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta