18 de febrer del 2010

[Previsió] El president Montilla inaugura la nova Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre i l'ampliació del Parc de Bombers de Tortosa

A l'acte l'acompanyarà el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà demà, divendres 19 de febrer, les noves instal·lacions de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre i del Parc de Bombers de Tortosa.

El president arribarà al Parc de Bombers de Tortosa a les 11.30 hores, on visitarà les noves dependències de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre. Tot seguit, farà un recorregut pel Parc de Bombers visitant, entre d’altres, la sala de control, el menjador, la cuina, el gimnàs i les cotxeres. Finalment, hi haurà parlaments inaugurals per part del conseller d’Interior, Joan Saura; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; i el president de la Generalitat, a les cotxeres del parc.

Més de 53 milions en dos anys

En els últims dos anys s’han invertit més de 53 milions d’euros en la reforma i ampliació dels parcs de bombers de Catalunya. Més del 90 per cent dels vehicles són nous des de fa quatre anys i s’han incorporat vuit vehicles especialitzats. A més, en el futur, es preveu la incorporació de 68 vehicles més. Actualment, hi ha un total de 757 vehicles a la flota terrestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta