16 de febrer del 2010

[Previsió] XXVI Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre

Les XXVI Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre organitzades per l’Acadèmia Terres de l’Ebre se celebraran aquests divendres 19 i dissabte 20 a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.
Enguany el tema és Controvèrsies en Bioètica i seran presidides pel president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, Sr. Josep Antoni Bombí.

La conferència inaugural la impartirà el president de la Societat Catalana de Bioètica, Sr. Pablo Hernando, i versarà sobre Dret a decidir en l’àmbit de la salut.

La conferència de cloenda anirà a càrrec del president del Comitè Deontològic del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Sr. Marius Morlans, i tractarà sobre Drets individuals i drets col·lectius en l’àmbit de la salut.

També es realitzarà una taula rodona titulada Tractament ètic de la informació sanitària i en la què participaran el responsable de bioètica del Departament de Salut, Sr. Josep Maria Busquets, el periodista tortosí i professor de les Universitats Pompeu Fabra i Abat Oliva CEU Sr. Daniel Arasa, el periodista de TV3 a Tortosa, Sr. Victor Sorribes i el periodista Sr. Jordi Montaner de http://www.globaltalentfcri.com/ .
Es lliurarà un premi de 300€ a la millor comunicació lliure oral, tres de 300 € cadascun als millors pòsters lliures i un de 1500 € al millor treball de recerca.

L’activitat està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i es realitzarà divendres tarda i dissabte matí al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, Passeig de Ribera 11.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta