25 de febrer del 2010

Tortosa encara la recta final de les obres al nucli antic i adverteix que provocaran molèsties als veïns

La reforma dels carrers de la Mercè i Montcada s'emprendrà ja fora del Pincat.

Més d'un 90% de les obres del pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat) ja estan del tot finalitzades o en procés d'execució, segons van informar ahir l'Ajuntament i la Generalitat. La comissió de seguiment del projecte de la llei de barris va servir per constatar que durant el 2010 es faran el gros de les obres pendents, com la reforma dels carrers Ciutat, Croera i del Vall. Uns treballs que coincidiran amb l'inici de les obres de l'edifici de les delegacions de la Generalitat, al carrer Montcada.

En acabar la comissió de seguiment del Pincat, l'alcalde de Tortosa va detallar que en aquests moments ja han finalitzat un 46,15% de les obres (8,7 milions), i que també hi ha un 45,53% de les actuacions en execució (8,6 milions). Segons Ferran Bel, només quedaria per iniciar un 8,31% (1,5 milions) del projecte de la llei de barris, que preveia una inversió de 18,9 milions d'euros amb el cofinançament de l'Ajuntament i de la Generalitat. Així, l'alcalde va detallar que els projectes pendents d'iniciar són, bàsicament, la urbanització del carrer Canvis i la il·luminació dels carrers Sant Tomàs i Santa Clara. En canvi, ja estan força avançades les obres de rehabilitació de l'edifici Montcada 27, que podrien acabar-se al juny. A més, al barri de Santa Clara ja han començat a enderrocar les cases que serviran per urbanitzar una nova plaça i construir-hi el nou centre cívic. Un equipament veïnal que, segons va explicar l'alcalde, també serà la seu d'un dispensari mèdic. De fet, el Departament de Salut ha suggerit la possibilitat d'obrir-hi un consultori, per apropar l'atenció sanitària als veïns.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 25-02-2010 Pàgina 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta