19 de març del 2010

Ferran Bel deixa entreveure que repetirà com a candidat de CiU a Tortosa el 2011

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer ahir una primera valoració de la campanya informativa que el grup municipal de CiU ha fet als barris de la ciutat. L'objectiu de la campanya era explicar l'acció de govern, però també recollir les inquietuds i les demandes dels ciutadans. Segons Bel, han estat sobretot temes relacionats amb el manteniment de la via pública, la neteja, la falta d'aparcaments, la indisciplina viària o la necessitat de construir equipaments com llars d'infants, llars d'avis o el nou hospital. [Àudio: Ferran Bel valora la campanya informativa de CiU als barris de Tortosa]

Però per primer cop, tot i que no va voler confirmar-ho amb rotunditat, Bel va donar a entendre que pensa tornar a presentar-se com a candidat de CiU a les eleccions municipals del 2011. De fet, fins ara només ERC, també al govern de Tortosa, ja ha proclamat el metge Josep Felip Monclús com a candidat a l'alcaldia, després de la renúncia de Ricard Forés a repetir com a cap de llista. I en el PSC, tot i que no ha estat proclamat oficialment, tot sembla indicar que l'exalcalde Joan Sabaté també repetirà com a candidat. «Un comentari que sempre hem escoltat és que una cosa són els polítics quan volen ser alcaldes o regidors, i una altra quan ja ho són, perquè s'obliden de la gent», va remarcar Bel. «Però això nosaltres no ho hem fet mai, i Ferran Bel ha atès igual la gent quan era regidor de l'oposició, quan era president del consell comarcal i ara que és alcalde», va precisar.



Així, Bel no va descartar repetir com a candidat, si bé fonts properes a CiU havien assenyalat en els últims mesos que l'alcalde estava estudiant l'opció de no continuar. A més, va dir que encara falta «un 30% de l'actual mandat». «En aquests moments, la nostra prioritat és governar la ciutat i acabar el compromís que tenim amb els tortosins», va destacar Bel, qui també va afegir-hi que el primer objectiu de CiU de Tortosa, des del punt de vista electoral, ara són les eleccions nacionals per intentar assolir el govern del país. De fet, un altre argument de Bel que deixa entendre que repetirà com a alcaldable és que no té previst concórrer en les llistes de CiU per ser diputat al Parlament, malgrat que va dir que participarà activament en la campanya. [Àudio: L'alcalde de Tortosa descarta concórrer a les llistes de CiU a les properes eleccions al Parlament]

LA FRASE:
«El meu compromís en l'àmbit polític és ser alcalde de Tortosa, perquè m'agrada i tinc passió per ser alcalde de Tortosa, i no utilitzaré l'alcaldia per cap altra cosa més»

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 19-03-2010 Pàgina 10

5 comentaris:

  1. Mare de Deu de la Cinta, quina desgracia més gran!!!

    ResponElimina
  2. On trobaria una feina a temps parcial, tan ben pagada com esta, i que li permet seguir atenent els seus negocis.

    ResponElimina
  3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Només ens queixem alcaldes dolents ere millors els de abans??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta