4 de març del 2010

[Nota de premsa] Activitats d’oci i bona gastronomia esperen al visitant a Sant Carles de la Ràpita

Es compleix el primer aniversari de l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, alhora que s’ha inaugurat el Col·lectiu de Cuina La Ràpita Delta de l'Ebre, que aglutina a productors i restauradors.

Sant Carles de la Ràpita, amb activitats i rutes singulars com la del Musclo i l’Ostra, convida a prendre’t el temps necessari per a descobrir cada gust, cada producte i cada història lligada als avantpassats que han treballat aquesta terra i han extret la seva essència.

Sant Carles de la Ràpita, el municipi de les Terres de l’Ebre on la terra abraça el mar, ha presentat avui a Barcelona les seves novetats turístiques per a 2010. La regió, reconeguda pels seus arrossos i pels productes del mar, ha anat guanyant pes en el plànol turístic per la seva gastronomia i per la seva oferta de turisme actiu. A més, aquest any s’engegaran diverses propostes de promoció turística que seran claus per al municipi: la singular i única Ruta del Musclo i de l’Ostra, les més de 150 activitats que aglutina l'Estació Nàutica, i el nou Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l’Ebre.

El recent creat Col·lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre, impulsat per la regidoria de Turisme de Sant Carles de la Ràpita, neix amb l’objectiu de promoure de forma conjunta les dues principals activitats econòmiques d’aquest municipi: el turisme i la gastronomia. El Col·lectiu agrupa a 15 restauradors de Sant Carles de la Ràpita i 14 productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre. A l’entrar a formar part de la plataforma gastronòmica dels Col·lectius de Cuina de Catalunya, la idea és fomentar noves estratègies de promoció per a donar a conèixer els principals valors gastronòmics d’una terra amb un enorme potencial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta