5 de març del 2010

L'Ajuntament de Vilalba dels Arcs i els veïns es plantegen portar al jutjat la mala recepció de la TDT

L'alcalde de Vilalba dels Arcs, Xavier Marzo, va explicar ahir que hi ha un grup de veïns que està organitzant-se per denunciar al jutjat la Generalitat i el Ministeri de l'Interior, ja que amb l'apagada analògica han deixat mig poble sense poder veure correctament la televisió. «Des del diumenge ha vingut molta gent a queixar-se a l'Ajuntament, perquè al poble no hi ha cap casa que puga veure la televisió digital terrestre (TDT) al 100%», va afirmar. Segons l'alcalde, el consistori fa temps que va advertir el Departament de Governació i el ministeri que calia un repetidor propi per a Vilalba dels Arcs. «Ara, els veïns estan preparant una plataforma per anar al jutjat, i nosaltres pensem que això ho hauríem d'encapçalar des de l'Ajuntament», va insistir Marzo.

En concret, el problema que tenen a Vilalba dels Arcs per rebre correctament la TDT és la interferència del senyal d'un repetidor d'Osca que es troba a uns 150 quilòmetres. «Els canals de la TDT ens haurien d'arribar des del repetidor de Gandesa, però els d'Osca ens arriben més forts i ens provoquen interferències», va precisar l'alcalde. Marzo va afegir-hi que les diverses solucions tècniques adoptades fins ara, com la instal·lació d'un aparell a Gandesa o dispositius més potents a les antenes de Vilalba, no han servit de res. «Ja feia un any que teníem problemes, però la gent anava combinant el sistema analògic i la TDT per veure els diferents canals», va recordar. «Però des de diumenge això ja no es pot fer, i la gent s'ha quedat sense poder veure bé la televisió, que avui en dia és com un membre més de la família», va sentenciar l'alcalde de Vilalba dels Arcs.

Publicat a ElPunt.cat

Foto: Ajuntament de Vilalba dels Arcs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta