10 de març del 2010

[Nota de premsa] La Diputació presenta l'Agenda 21 de Godall

La Unitat de Medi Ambient del Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona, amb el suport de l’empresa ‘MN Consultors en Ciències de la Conservació’ i la col·laboració del mateix Ajuntament, elabora actualment l’Agenda 21 del municipi de Godall. Aquesta iniciativa consisteix en una anàlisi i diagnosi social, econòmica, cultural i ambiental del municipi sobre la qual es redactarà el Pla d’Acció Local vers la Sostenibilitat.
L’Agenda 21 municipal s’ha presentat recentment al Centre d’Interpretació de la Serra de Godall, particularment, a les entitats socials i econòmiques d’aquesta població del Montsià.

Durant l’acte de presentació els representants de la Diputació, de Ajuntament de Godall i de l’empresa consultora van manifestar que l’Agenda 21 esdevé una eina bàsica per a conèixer la situació socioeconòmica actual del municipi i per a poder planificar el seu futur desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic.
També es va assenyalar la vinculació de l’Àrea Estratègica Sostenibilitat de la Diputació amb el programa d’Agendes 21, així com amb les línies d’ajuts de la institució i les assistències mediambientals en matèria de gestió de l’energia, aigua i residus, educació ambiental, plans de prevenció municipals d’incendis forestals, urbanisme, avaluació ambiental i participació social.

L’escola pública d’aquest municipi elaborarà properament, amb la participació dels alumnes dels últims cursos, un logotip que identificarà l’Agenda 21 amb Godall. Aquesta activitat podria, a més, propiciar una Agenda 21 Escolar, una experiència que ja s’ha dut a terme en altres escoles de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta