19 d’abril del 2010

La Terra Alta organitza xerrades sobre seguretat a Internet

[Nota de premsa] Des del Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb les associacions de dones de la comarca, i dins de les actuacions programades per a l’any 2010 en el marc del Pla comarcal de polítiques de dones, en col·laboració amb el Cos de Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Gandesa, s’organitzaran unes sessions sobre Internet Segura, adreçada als pares, mares i adolescents. Aquesta sessió pretén donar a conèixer l'ús i perills de la navegació per Internet.

Les sessions començaran el pròxim 22 d’abril a la Pobla de Massaluca, el 23 d’abrill; Prat de Comte, el 30 d’abril a la Fatarella, el 6 de maig a Caseres, el 8 de maig a Gandesa, el 13 de maig a Arnes, i el 21 de maig a Batea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta