19 d’abril del 2010

Terres de l'Ebre, millor expositor al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

[Nota de premsa] La marca turística Terres de l’Ebre ha estat guardonada com a Millor Expositor Català de la present edició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya, un premi que reconeix la tasca de promoció d’aquesta destinació. Els mèrits sostenen aquest reconeixement són el caràcter propi de la destinació, els seus espais naturals i la seva baixa densitat turística, així com la seva cultura i gastronomia
Terres de l’Ebre ha estat distingit amb el premi al Millor Expositor Català en el marc del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), que ahir va obrir portes a la Fira de Montjuïc fins el proper diumenge 18 d’abril. El guardó que reconeix la tasca promocional de les Terres de l’Ebre és un premi que convoca l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors de Turisme (ACPETUR) cada any dins del saló.

Els mèrits que han valgut aquesta distinció han estat el caràcter propi de les Terres de l’Ebre, així com la bellesa dels seus espais naturals, la baixa densitat turística, els valors culturals i la seva excel·lent gastronomia, mèrits que ahir a la tarda va destacar el president d’ACPETUR, Doménec Biosca, que va ser l’encarregat de lliurar el reconeixement als responsables de la marca turística. Aquest guardó és un pas endavant significatiu per la projecció de les Terres de l’Ebre en les publicacions especialitzades en turisme, alhora que posa de relleu les característiques diferencials d’aquest espai geogràfic. A banda del reconeixement oficial que es va fer ahir en el marc del SITC, es preveu que els responsables d’ACPETUR es traslladin fins les Terres de l’Ebre durant aquest mes de maig per participar en la trobada de l’associació.

El jurat que ha decidit posar de relleu la tasca de promoció turística que s’està duent a terme a les Terres de l’Ebre està format pel mateix president d’ACPETUR, Doménec Biosca; la directora del SITC, Marta Serra; el vice-president d’ACPETUR, Román Hereter; la secretaria general d’ACPETUR, Marga Soler i la directora de comunicació d’ACPETUR, Silvia Barrufet.

L’ACPETUR agrupa a 55 editors de revistes i 250 periodistes de turisme i economia turística que treballen i residixen a Catalunya. A ACPETUR hi son representats tots els sectors professionals de l’activitat com son periodistes de premsa diària i de suplements de turisme, revistes tècniques i especialitzades en turisme i viatges, emissores de ràdio, cadenes de televisió, productores, conferenciants, periodistes free lance, autors de llibres i guies de turisme i professors de turisme, així com empreses i empresaris que tenen relació amb l’activitat turística.

1 comentari:

  1. Enhorabona i felicitats a tothom que hagi intervingut en l'expositor i a tota la gent que lluita per defensar aquestes Terres!

    Visca les Terres de l'Ebre!
    Amunt l'autoestima!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta