27 d’abril del 2010

Sabaté demana al govern de l'Estat canvis legislatius per implantar les vegueries

El senador tortosí de l'Entesa Catalana de Progrés, Joan Sabaté, té previst aprofitar avui la sessió de control al govern del ple del Senat per demanar a l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero canvis en la legislació estatal que permetin la implantació de les noves vegueries. Es preveu que la intervenció de Sabaté siga cap a les cinc de la tarda. En concret, Sabaté preguntarà al ministre de Política Territorial i vicepresident tercer, Manuel Chaves,quina és la posició del govern de l'Estat davant la necessitat d'alguna modificació en la legislació, que permeti que l'actual província de Tarragona puga acollir dos consells de vegueria. En aquest sentit, el senador tortosí recordarà que en breu serà aprovada la Llei de vegueries, en desenvolupament de l'Estatut, i que això significarà un canvi geogràfic i administratiu de distribució del territori, ja que Catalunya quedarà dividida en set àrees i això comporta la desaparició de les diputacions.

Foto: Bloc de Joan Sabaté

6 comentaris:

  1. Li recomano al senyor Sabaté unes bones genolleres, com aquelles del hokei...

    ResponElimina
  2. Ostres, tú!! com muda aquesta foto al costat del president del govern!!
    Dialogant, carpeta en mà, amb un somriure còmplice i amical...
    Clar que n'hi ha d'altres que encara no han arribat a aquest nivell... ejem, ejem...

    ResponElimina
  3. Es que nomes te aquesta....

    ResponElimina
  4. si, si, McCalan, però n'hi ha que en tenen "cero" Zapatero, uy! perdó... Patatero!!

    ResponElimina
  5. Veig que a vostè li entren unes pessigolles especials en l’observació d’aquesta fotografia, però a mi les fotos promocionals no em diuen res sinó van acompanyades de fets concrets.

    ResponElimina
  6. Estic d'acord en vatros companys!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta