27 d’abril del 2010

Acció Social i Ciutadania destina 3,8 milions d'euros a les entitats de l'Ebre


El Departament d’Acció Social i Ciutadania destinarà 3,8 milions d'euros a entitats de les Terres de l’Ebre, per al manteniment de serveis i establiments de serveis socials durant aquest 2010. El director dels Serveis Territorials, Adam Tomàs, ha signat avui convenis amb l’Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la Comarca del Montsià (Apasa), Verge de la Cinta, Jeroni Moragues i la Fundació Tutelar de les Terres de l’Ebre. La signatura d’aquests convenis permetrà mantenir places públiques als diferents equipaments destinats a serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual. Concretament, 92 places de llar residència, 226 places de teràpia ocupacional, 10 places de centre d’atenció especialitzada i 39 usuaris de tuteles. L’any passat, el mateix departament també va destinar al manteniment de serveis i establiments de serveis socials de les Terres de l’Ebre uns 3,5 milions d’euros.
 

1 comentari:

  1. I els que estan esperant encara, segons al Llei de la Dependència la prestació corresponent a un grau 3 nivell 2 des de el 2007... QUÉ ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta