29 d’abril del 2010

Tortosa obre avui la fira Expoebre, que Montilla té previst visitar demà

Tortosa obrirà avui les portes de la 66a edició de la fira multisectorial Expoebre i del cinquè saló Ebreambient, que durarà fins al 2 de maig. Tot i que la inauguració oficial no serà fins demà a la tarda, el recinte firal del pavelló de Remolins obrirà al públic avui a partir de les 10.30 h, en una jornada en què l'entrada serà gratuïta. El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà la fira divendres a la tarda, coincidint amb la inauguració a càrrec del president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls.

L'Expoebre serà avui l'escenari de la sessió de treball de projectes empresarials Emprèn en femení, i de la reunió del jurat dels I Premis Ebreambient a la Sostenibilitat 2010, una de les novetats. Però l'acte més destacat serà un debat sobre el futur de les Terres de l'Ebre, amb el delegat de la Generalitat, Lluís Salvadó; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el secretari general de la UGT a l'Ebre, Wifredo Miró, i el portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs. El debat ha estat organitzat per Catalunya Informació, que l'emetrà en directe en el programa Esfera pública.

 

4 comentaris:

  1. Adéu, Bernabeu, Adéu; Adéu, Bernabeu, Adéuuuuu !!!

    NO, NO, NO !!... NO VAMOS PA MADRIT!!

    GRAZZIE INTER!! GRAZZIE MOU!!

    Com trobava a faltar alguna notícia de la derrota d'ahir del Barça, pos aprofito la visita de Monti per expressar aquí la meva alegria....

    Ei!! i ara no us penseu que sóc del Madrid, eh?

    ResponElimina
  2. Molt adequat el comentari, parlant de "Fires i Espectacles".
    Qui te que pensar que?
    Si ja pensen prou per natros.
    Si tots som fans de Guti.
    "Pim, pam, venga dale, pim , pam, que marcha!"
    De la "Nera Mano" dels contubernis internazionals.
    Haurà arribat fins on tots pensem?
    Que fa que no parlem d'sprais màgics, automòbils i succedanis del "mete-saca"?

    ResponElimina
  3. Sempre hi ha algun miserable que fa llenya de l'arbre caigut. Aixi et caiguen cent llamps!

    ResponElimina
  4. Lluís: jo també t'estimo!! muacks!! jajajjajajaja

    I ara, Au!! a sortir en lo cotxet a tocar lo pito per Tortosa!! jajajaja

    A CASCARLA!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta