13 de maig del 2010

Ascó aconsegueix el suport de les cambres de Catalunya a la seua candidatura a l'MTC

Les Cambres Catalanes i Foment del Treball consideren el projecte una oportunitat de desenvolupament per a la Ribera d’Ebre i el conjunt de Catalunya. Ahir es va celebrar a la Casa Llotja del Mar de Barcelona la Jornada “El magatzem temporal de residus nuclears: una oportunitat que no es pot ignorar”. L’acte, organitzat pel Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya amb la col·laboració del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i Foment del Treball Nacional, va reunir més de 150 persones. Amb tot, ni la Cambra de Comerç de Tarragona, ni la de Valls ni la de Tortosa van donar suport a l'acte. De fet, la Cambra de Tarragona va emetre un comunicat en què va qüestionar el suport de la Cambra de Reus a la candidatura d'Ascó.

"L’economia catalana no pot prescindir de les oportunitats de l’MTC”, va afirmar Miquel Valls, president del Consell de Cambres, a l’inici de l’obertura de la jornada. Valls va assenyalar que el Magatzem Temporal de Residus significa una oportunitat no només per Ascó sinó per a tota Catalunya. En la cloenda de la jornada, l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal, va recordar que l’emplaçament del magatzem i el parc tecnològic associat representen una inversió sense precedents per al sud de Catalunya, i va finalitzar la seua intervenció explicant que des de l’administració local s’ha començat a treballar en les bases d’un consorci que vetllaria per la bona fi del projecte. Vidal també va afirmar que “existeix un consens social favorable “ a l’àrea d’influència de la central nuclear d’Ascó.

El tema al diari El Punt:
-La Cambra de Tarragona es desmarca del seu Consell General i qüestiona el suport de Reus a Ascó

Foto: IMC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta