27 de maig del 2010

Ausàs aconsegueix un important suport institucional en l'acte per la vegueria


El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha presidit l’acte de suport a la vegueria de les Terres de l’Ebre que, organitzat per la Delegació del Govern, ha tingut lloc al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. En la seua intervenció, Ausàs ha destacat que “les Terres de l’Ebre es mereixen que tots plegats, tots els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya, us acompanyem fins a l’objectiu de la creació de la vegueria. Perquè creure en l’Ebre és creure en una evolució del territori d’acord amb les modernes necessitats d’un país que es vol actiu, equilibrat i cohesionat, on tothom, visqui on visqui, tingui els mateixos drets i possibilitats d’accés als serveis públics com a garantia de benestar i de desenvolupament dels nostres pobles i ciutats”. El conseller també ha dit que “hem exprimit l’Estatut actual amb les màximes aspiracions assolint objectius ambiciosos: el primer el reequilibri territorial, el segon la simplificació administrativa”. I, en aquest sentit, ha explicat que “amb les vegueries plantegem un model que aconsegueix uns àmbits territorials que recullen una forma d’entendre el país no radial, fent de Catalunya un país multipolar, amb una xarxa de territoris amb potencial, econòmic, polític i social.

Finalment, en l’acte també han participat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó; el vicepresident de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, Josep M. Chavarria; el president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, Josep M. Franquet; el responsable d’Acció Territorial de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Antoni Sabaté, i els presidents dels consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta: Daniel Andreu, Joan Castor Gonell, Bernat Pellissa i Àngel Ferràs, respectivament. A més, l'acte també ha comptat amb l’assistència del director territorial de Governació a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, així com alcaldes i regidors dels municipis del territori com Gandesa, Móra d’Ebre, Deltebre, Flix, Ulldecona, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Roquetes, Horta de Sant Joan o Corbera d’Ebre. L’acte ha finalitzat amb l’actuació musical del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Foto: Generalitat de Catalunya

2 comentaris:

  1. Un acte que no mes enllustra recolza fomenta divulga , sense cap conseqüència practica, no es un acte propagandístic ?

    ResponElimina
  2. Per cert; me he assabentat per la radio que Gervasi Aspa; alcalde de Deltebre per ERC pot tenir problemes jurídics ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta