26 de maig del 2010

Ausàs presideix dijous l'acte de suport a la vegueria de les Terres de l'Ebre

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà aquest dijous l’acte de suport a la vegueria de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa a les 20.00 hores. El conseller estarà acompanyat del director territorial de Governació a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual. En l’acte també participaran representants de les institucions polítiques i empresarials del territori: el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó; el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora; el president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, Josep M. Franquet; el catedràtic d’Història de la Universitat Rovira i Virgili, Sánchez Cervelló, i els presidents dels consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, Daniel Andreu, Joan Gonell, Bernat Pellissa i Àngel Ferràs, respectivament. Després dels parlaments i per finalitzar l’acte hi haurà l’actuació musical del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

2 comentaris:

  1. Mite’ls , ja tornen a estar aquí...! De ben segur que encara no saben si desapareixen les Diputacions, ni de quines competències i recursos estem parlant.
    Fonaments d’ordre jurídic, els que vulgueu, realitats CAP.
    Brindem ?

    ResponElimina
  2. Per cert; me he assabentat per la radio que Gervasi Aspa; alcalde de Deltebre per ERC pot tenir problemes jurídics ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta