26 de maig del 2010

Josep Curto: El PP és "el més disciplinat" en "l'obstrucció del parlamentarisme"

El tortosí Josep Curto, exdirigent del Partit Popular (PP) de Catalunya (l'any passat va abandonar la militància perquè no estava d'acord amb l'estratègia política i publicitària de la direcció) ha afirmat aquest matí que els diputats i senadors del PP són "els més disciplinats" en la tècnica de "l'obstrucció del parlamentarisme". Curto ha fet aquestes declaracions durant La Tertúlia del programa El dia de la COM, de COMRàdio, que condueix Jordi Duran, arran de la situació viscuda ahir al Senat.



Els senadors del PP van exigir a crits durant dos minuts aquest dimarts la dimissió del president Zapatero després que el portaveu del PP a la cambra alta, Pío García Escudero, li reclamés que, "si té un mínim de dignitat política", dimitís i avancés les eleccions generals. Per contra, Zapatero, aplaudit des de les files del PSOE, els va respondre que encara que el govern avancés les eleccions, el PP perdria els comicis. Els senadors socialistes van ovacionar el president espanyol, mentre el president del Senat, Javier Rojo, va considerar "lamentable" el comportament d'uns i altres, així com la imatge que estaven donant de la cambra alta.

7 comentaris:

  1. Democràcia no es tant sols el dret d’escollir als nostres representants en les eleccions, sinó també el poder de treure’ls quan ja no representen a la voluntat popular.
    El vergonyós espectacle d’aquests episodis estan qüestionant la representativitat d’uns senyors que es pensen que un cop escollits poden faltar a les mes elementals normes d’educació i donant una imatge exterior penosa, i contribuint al desprestigi internacional del país.
    Jo si tingues suficient capacitat econòmica, mai compraria deute d’un país com aquest...
    Penós !

    ResponElimina
  2. Demo què?
    Demopolles!
    Si jo fos d'un altre planeta i em fecin opinar, diria que "quina llàstima d'espècie, que te els pitjors governants possibles...i un pèssim sistema de participació social"

    ResponElimina
  3. No queda tan lluny aquest espectacle del de "váyase señor gonzález". I el més preocupant és que amb tot les dretes segueixen avançant, el PP a l'estat i CiU a Catalunya. El que llavors fou el pacte del Majèstic ara serà el pacte de Can Brians i la foto de Rajoy, Mas, Camps, Alavedra, Prenafeta i el bigotes signant el pacte de govern. A las barricadas!!!

    ResponElimina
  4. no tenen vergonya perquè uns i altres, acaben comportant-se com holligans en un partit de futbol.
    Lo més patètic és que tots estos sujetos són lo que mos governen, les seves decisions en el congrés i/o senat són les que fan les lleis que ens regeixen.
    així va el país!!!! o l'estat!!!!!

    en un moment de crisi és quan cal treballar en coherència i coordinació, però estos se limiten a barallar-se i montar citrals,

    a tots els paissos de la unió europea estan prenen mesures contra la crisi, mesures no massa diferents de les que s'estan prenen aquí, però allà entre el govern i l'opisició es recolcen per tirar endavant, aquí es barallen com a gossos per vore qui treu mes vots,

    el pais, se'ls hi en fot!!!!! i els ciutadans encara mes,
    són tots molt patriotes, no esl hi toqueu "España", que tots es peguen cops al pit a vore qui es mes "patriota", però a l'hora de la veritat, com a gossos per un tros de carronya

    quina diferència hi ha entre el congres i el senat i els programes de salsa rosa del Javier Vàzquez?
    la belen esteban és un angelet al costat de tots estos,

    democracia? no, salsa rosa, es lo que tenim

    ResponElimina
  5. El psoe no sabrà governar, però el pp només està roban als ciutadans. de 7 delictes acusen al senyor camps... no sé que és pijor senyors.

    ResponElimina
  6. tens tota la raó jordi, n'hi ha de dolents i n'hi ha de pitjors

    ResponElimina
  7. Com deia Dalí: “SURREALIIIIISSSSSSSSSSSSMO”!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta