27 de maig del 2010

L'ACA contribueix a la millora del bosc de ribera afectat per l'incendi d'Horta

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), a través de l’entitat local Graellsia, ha anunciat avui que pròximament iniciarà els treballs destinats a recuperar la vegetació de ribera afectada per l’incendi de l’estiu passat a Horta de Sant Joan. Aquesta actuació, que es desenvoluparà en un tram d’unes quatre hectàrees, se centrarà a recuperar la funcionalitat del riu Canaletes i els seus afluents, evitar la proliferació d’espècies vegetals invasores i recuperar el bosc de ribera de la zona. Els treballs, amb un cost pròxim als 58.000 euros, els executarà l’empresa local Gubiana dels Ports i consistiran en l’eliminació de vegetació al·lòctona, la potenciació de les espècies de ribera amb capacitat de rebrotar, la revegetació amb plantes pertanyents al bosc de ribera del riu, l’hidrosembra amb espècies pròpies de l’hàbitat fluvial i l’ús de mantes orgàniques per prevenir l’erosió en aquells punts on calgui, entre d’altres actuacions.

Foto: Generalitat de Catalunya

2 comentaris:

  1. Al meu modest entendre, el que hauria de fer l’ACA es sortir del forat deficitari en el que està.
    No cal dir que aquest forat , ja crònic, pot impulsar al alça el cànon i les tarifes del aigua i els darrers moviments accionarials poden (i he dit poden) donar-nos moltes sorpreses, dons determinades tendències s’estan alineant amb el KW/h en el sentit que els costos de producció i explotació son superiors als preus de mercat. Te suena ?

    ResponElimina
  2. http://www.istas.net/web/noticia_prensa.asp?idnoticia=31622

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta