25 de maig del 2010

Salvadó considera "excel·lent" la candidatura d'Amposta com a seu d'INEF

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, va visitar dilluns passat l’Ajuntament d’Amposta, on l’alcalde de la ciutat, Manel Ferré, va presentar oficialment la candidatura de la capital del Montsià per acollir la seu universitària d’INEF a la demarcació de Tarragona. El projecte que es basa en tres eixos fonamentals: en primer lloc, les instal·lacions amb què ja compta el municipi, unes infraestructures esportives de primer ordre, donada la seua trajectòria esportiva. En segon lloc, la proposta de l’edifici docent que se situa al bell mig de tota la infraestructura esportiva de la ciutat i que, seguint el Pla funcional de l’INEFC, disposarà de tot tipus d’equipaments en una superfície de 7.200 m2 i de gairebé 200 places d'aparcament en un pàrquing subterrani. I, finalment, la candidatura d’Amposta té el millor escenari possible per la pràctica d’esports nàutics tot l'any, des del riu Ebre fins a la badia dels Alfacs.
En aquest sentit, Salvadó es mostrava convençut que el consell rector, que ha d’avaluar la candidatura, tindrà en compte aquestes potencialitats del projecte d’Amposta, el qual ha qualificat “d’excel·lent, a més de potent i solvent, trets que garanteixen les possibilitats d’aconseguir la ubicació d’aquesta nova seu universitària al nostre territori”. Així, el delegat aprofitava per fer una crida a la societat civil i institucions de les Terres de l’Ebre perquè donin suport a aquesta candidatura.

Foto: Ajuntament d'Amposta

3 comentaris:

  1. Un altre ou clar....! Estem una mica cansats de tants brindis al sol...
    Si hay que apoyar se apoya, pero apoyar por apoyar , es tonteria...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta