25 de maig del 2010

Sancho compromet el Parlament a impulsar les obres de l'anella viària del Delta

L'alcalde de l'Ampolla i diputat de CiU, Francesc Sancho, ha arrencat el compromís del tripartit de continuar l’execució de l’anella viària del Delta, en el marc de les inversions de l’Estat corresponents a la disposició addicional tercera de l’Estatut. A banda, també ha aconseguit la promesa d’una inversió de 3’5 milions d’euros en senyalització a les carreteres de l’Ebre. En concret, Sancho ha fet que la comissió de Política Territorial del Parlament haja aprovat una iniciativa de CiU, en la qual s’insta el Govern a “impul­sar la construcció de l’Anell viari del Delta, continuant amb l’execució del nou pont sobre l’Ebre entre Sant Jaume d’Enveja i Deltebre i incloent la resta de l’anella del Delta dins de les inversions de l’Estat a Catalunya corresponents a la Disposició Addicional 3 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya".

"Aquest és un projecte que arrenca fa 10 anys, quan es va iniciar el procés per tal de garantir un recorregut íntegre, d’us quotidià, perimetral pel Delta, al temps que es preveien usos de caràcter més turístic, amb carril bici, etc”, va afirmar Sancho.“Ara l’obra del pont és ja una realitat en marxa, lenta, però realitat” ha exposat el diputat, qui ha remarcat que “ara, per donar continuïtat estricta, és imprescindible la licitació i adjudicació de les obres de l’anella”. Dins de la mateixa comissió, Sancho ha defensat una segona inicitaiva de CiU que reclamava la millora de la senyalització de les carreteres de les Terres de l’Ebre. Però finalment, el diputat de CiU va retirar la proposta de resolució després d’arrencar el compromís dels representants del govern de “realitzar una inversió de 3’5 milions d’euros en senyalització per a aquestes carreteres”.

Foto: ElTOT

4 comentaris:

  1. Sincerament em pensava que la disposició addicional tercera quedava tancada al calaix fins que vingueren temps millors, però si el senyor Sancho diu que hi ha el compromís, ens ho creurem temporalment...

    ResponElimina
  2. Sancho i "l'Ìnsula Barataria".
    Al final passa com a l'ídem de "Lost".
    Tots fantasmes entre el segon i tercer mons de "Todo lo que podíamos haber sido tú y yo si no fuéramos tú y yo" de l'Albert Espinosa.

    ResponElimina
  3. Ara resultarà que el salvapatries del delta és aquell que el volia malvendre i arrasar-lo quan manava!!! ens hem begut l'enteniment?

    ResponElimina
  4. Tiempooooooooooooooooo!!!! Ja ha passat el temps !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta