21 de juliol del 2010

[Àudio] Declaració del conseller Saura en memòria dels cinc bombers morts a Horta de Sant Joan

[Àudio] Declaració del conseller Saura en memòria dels cinc bombers morts a Horta de Sant Joan
“Avui fa un any que van morir en Ramon, en Pau, en Jordi, en Jaume i en David, i què en Pepe en va sortir ferit greument. Eren cinc dels millors bombers de la Generalitat que van perdre la vida treballant per la nostra seguretat. Avui volem retre’ls un homenatge per recordar-los i agrair-los la dedicació i professionalitat que els va costar la vida.

En nom del Govern de la Generalitat i de tota la societat catalana vull transmetre el reconeixement i suport a les famílies, amics i a tot el cos de Bombers de la Generalitat en un dia que ens torna el gran dolor de la pèrdua d’unes vides humanes.

En aquest record, vull que tots els bombers sàpiguen que la societat els valorem, els reconeixem, els admirem i els necessitem i que el Govern de la Generalitat està i estarà sempre al costat d’uns professionals que arrisquen la seva vida per salvar la dels altres.

És el compromís del Govern de la Generalitat i el meu fer tot el que calgui per evitar que una tragèdia així torni a succeir.

Gràcies Ramon, Pau, Jordi, Jaume i David...no us oblidem. I ànims Pepe en la teva recuperació!!!”

Foto: ACN a El Punt


ARTICLES RELACIONATS:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta