28 de juliol del 2010

CiU es compromet a derogar el nou pla territorial perquè limita el creixement de l'Ebre

Xavier Pallarès i Francesc Sancho critiquen que “es planifiqui des de Barcelona el futur de Terres de l’Ebre” i recorden que “el pla no ha estat consensuat amb el territori”.

Els diputats de CiU per les Terres de l'Ebre, Francesc Sancho i Xavier Pallarès, han mostrat aquest dimarts la seua decepció per l’aprovació del Pla Territorial de les Terres de l’Ebre. Segons han afirmat en un comunicat conjunt, “una vegada més es demostra que el Tripartit vol convertir les Terres de l’Ebre en un territori de protecció i sense mesures que puguin ajudar a situar la seva economia al nivell de la resta de Catalunya”. Així, Pallarès ha advertit que aquest pla “limita les nostres aspiracions de creixement i posa en perill el nostre futur”, i s’ha compromès a "derogar aquest pla territorial" si CiU té la força necessària després de les eleccions.

“No volem un pla territorial que limita les nostres aspiracions” ha continuat Pallarès. "Estem farts de tant proteccionisme i de limitar les aspiracions personals de la gent que viu a l’Ebre”, ha afegit el també president de CiU a les Terres de l'Ebre. “Estem d’acord amb un creixement racional però no amb una limitació com la que recull el pla territorial”, ha remarcat. Segons Pallarès, “la filosofia d’aquest pla implica una protecció major del sòl no urbanitzable amb un creixement urbanístic molt baix” i es produeix “una discriminació dels municipis amb capacitat per a poder créixer i un seguit de municipis que hauran de mantenir el seu caràcter rural”.

Foto: CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta