16 de juliol del 2010

El SOC estrena seu al passeig de Ribera de Tortosa

L'actual oficina de treball estarà avui tancada al públic, per facilitar-ne el trasllat.



El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) tancarà avui l'oficina de treball que fins ara tenia a la rambla Ferran d'Aragó de Tortosa, al barri del Temple. El motiu del tancament provisional de l'oficina és el trasllat a unes noves instal·lacions, situades als números 25 i 27 del passeig de Ribera, molt a prop del pont del Mil·lenari, amb l'objectiu de reestructurar el servei i millorar l'atenció al públic. L'horari d'atenció de la nova oficina serà de dilluns a divendres, de les 8.15 h a les 13.30 h. Amb tot, la nova oficina de treball del passeig de Ribera no obrirà al públic fins dilluns que ve, 19 de juliol.

Els serveis territorials de Treball a l'Ebre han informat del trasllat de l'oficina del SOC mitjançant una carta personalitzada. En aquest sentit, els usuaris que hagin de renovar la seua demanda de feina aquest divendres podran fer-ho igualment per internet, al web de l'oficina de treball, o bé trucant al servei telefònic de la Generalitat, al número 012.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 16-07-2010 Pàgina 10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta