7 de juliol del 2010

L'Ajuntament de Tortosa organitza autocars gratuïts per anar a la manifestació de Barcelona

L'Ajuntament de Tortosa, que dilluns va aprovar una moció en contra de la sentència de l'Estatut, ha decidit posar a disposició dels veïns autocars gratuïts perquè participen a la manifestació de Barcelona. Les persones interessades poden realitzar la seua inscripció al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'ajuntament, fins divendres a les dues del migdia. A part d'això, diversos col·lectius independentistes de l'Ebre també han organitzat autocars, que sortiran des de l'auditori de Tortosa. Els tiquets ja es poden comprar per 10 euros a les llibreries Arrels i La 2 de Viladrich, i també a la camiseria Vallespí i al bar Paquita del mercat.

Més informació:
-Els autobusos gratuïts que l'Ajuntament de Tortosa posarà a disposició dels ciutadans per a desplaçar-se a la manifestació contra la retallada de l'Estatut a Barcelona el proper dissabte tindran el següent horari de sortida i lloc:
Dissabte, 10 de juliol de 2010 / 14.00 hores / Parkings en superfície del Temple (C/. Enric d'Ossó amb C/. Mossèn Manyà).
Cal recordar que, prèviament i fins divendres a les 14.00 hores, cal fer la pertinent inscripció per utilitzar aquest servei al SAC de l'Ajuntament de Tortosa.

ALTRES AUTOBUSOS

El bus dels col·lectius independentistes surt de l'Auditori Felip Pedrell a les 15h, i tornaria cap a les 21h.
El preu és de 10€


Publicat a ElPunt.cat i a 
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 07-07-2010 Pàgina 9


6 comentaris:

  1. Als independentistes els honora el fet de pagar els seus autobusos, mentre els autobusos de l’Ajuntament de Tortosa son gratuïts, però si anem a defensar el mateix a Barcelona, cabria preguntar-se si es que els independentistes no volen barrejar-se amb la resta...

    ResponElimina
  2. I els que passem del tema també hem de pagar uns busos histèrics?
    Pos no és gens democràtic.
    Això és pura política de sacseig de vots.
    Però, crec que continuarem sent majoria absoluta els que no participem en tinglados electorals de partits cadirofílics que cap profit ens deixen, com es pot veure des del començament de l'assunt, que baixa com la borsa.
    Deutes i deutes i més deutes i credits i renegociacions de crèdits, i ves a saber!
    Ara, paga als cadirofilics per a que passegen per Barcelona... Em nego, si em puc negar, i demano que em descompten aquesta partida de despeses de la meva quota, cosa impossible, clar.
    Un en la voluntat posada al cul, per no quantificable o no presa en compte.

    ResponElimina
  3. a mi això de que et paguen el bus no m'acaba d'agradar, és el paella para todos que fan els valencians o d'altres manis que fan el PP,
    10 € o 15 és un preu asumible per tothom

    ResponElimina
  4. Es molt curiós com el subconscient de Sussana relaciona la paella valenciana amb el PP...
    Personalment m’agrada molt mes la paella de peix que es fa a les TTEE, i ves per on mai la he relacionat amb ERC.

    ResponElimina
  5. suposo que es refereix a la mani amb paella gratis (i autobus) inclosa que van organitzar el PP a valencia baix el lema "Agua para todos", cap al 2002/3??. De subconscient, res!

    ResponElimina
  6. mc calan de subconsient res!!!!!!!!! conscient i ben conscient!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta