2 de juliol del 2010

Tortosa debatrà dues mocions sobre la sentència de l'Estatut, una d'alcaldia i l'altra del PSC

El ple de l'Ajuntament de Tortosa debatrà dilluns vinent dues mocions diferents que rebutjaran la sentència del TC sobre l'Estatut de Catalunya. La primera de les propostes és una moció de presidència que tindrà el suport dels grups de CiU i d'ERC, segons va confirmar ahir al vespre l'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel. En canvi, la segona de les mocions és una proposta que ahir mateix va entrar al registre el grup del PSC, a l'oposició. En aquest sentit, Bel ja va deixar entreveure que CiU difícilment donarà suport a la moció del PSC, que centra el seu argumentari a remarcar el paper del president de la Generalitat, José Montilla, «com a líder del nostre país», en la resposta unitària a la sentència del Constitucional. A part d'aquest, un altre aspecte que no ha agradat l'equip de govern és que la moció dels socialistes vulga destacar «el fracàs del PP», que va impugnar 129 preceptes que afectaven 201 qüestions de l'Estatut. En aquest sentit, la moció del PSC arriba després que dimarts el tinent d'alcalde i portaveu d'ERC, Ricard Forés, anunciés que els grups del govern municipal volien consensuar amb la resta de grups de l'Ajuntament una resolució per rebutjar la sentència de l'Estatut.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Barcelona 02-07-2010 Pàgina 12
El Punt Barcelonès Nord 02-07-2010 Pàgina 12
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-07-2010 Pàgina 12
El Punt Maresme 02-07-2010 Pàgina 12
El Punt Penedès 02-07-2010 Pàgina 12
El Punt Vallès 02-07-2010 Pàgina 12

1 comentari:

  1. Un lideratge no es constitueix d’un dia a l’altre, i tots sabem precisament que tant en la política espanyola com en la catalana manquen líders amb capacitat i autoritat moral suficient per crear un entorn de complicitat amb la gent, i que a la vegada aquesta es senti mínimament representada.
    La dinàmica actual dels partits politics tampoc ho propicia, dons des de la confecció de les llistes electorals, o de les mediocres intervencions dels candidats, conformen un espectre polític que ratlla en l’amateurisme.
    Com he dit en un altra ocasió , jo no confiaria la talla d’un diamant a un aficionat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta