2 de juliol del 2010

Senyera amb crespó negre a l'ajuntament de l'Ampolla

L'alcalde de l'Ampolla, diputat de CiU al Parlament i exdelegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Francesc Sancho, ha fet penjar una senyera amb un crespó negre al balcó de l'ajuntament. Al balcó no hi ha cap més bandera, i el símbol és una mostra de dol després de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. «Escric: indignat per una sentència que enterra el pacte de la transició, que conculca la independència dels òrgans judicials», ha dit Sancho en el seu bloc Ebrediputats abans de declarar-se «decebut» amb Montilla.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-07-2010 Pàgina 12

Foto: Ebrediputats

1 comentari:

  1. Una iniciativa que no es original ni exclusiva de l'Ajuntament de l'Ampolla, dons n'hi ha mes d'una pel nostre territori...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta