4 d’agost del 2010

Tortosa Card ofereix descomptes en serveis i equipaments turístics

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat aquest dimecres la Tortosa Card, una targeta turística que es posarà a la venda per 5 euros i que permetrà l'accés gratuït a l'exposició permanent de la Catedral de Tortosa, al museu d'escultures a l'aire lliure dels Jardins del Príncep, i al Centre d'Interpretació del Renaixement. A més, els usuaris de la targeta tindran dret a descomptes en diversos serveis turístics, com els restaurants associats a Plat i Got (-5%) i a les visites guiades a la Cambra de Comerç (-25%). A banda, també tindran un euro de descompte en el bus turístic i en el servei de taxi, així com diferents reduccions de preu en altres entitats i empreses que s'han adherit a aquesta iniciativa municipal.

Tortosa Turisme ha editat sis models de targetes, cadascuna amb una imatge diferent: una panoràmica de la ciutat amb el castell de la Suda de fons; una altra amb els Reials Col·legis; una de la Catedral; una de la Via Verda; una del nou llaüt turístic, i una darrera amb una imatge de gastronomia local. En aquest sentit, la Tortosa Card es comercialitzarà amb una guia de serveis que informarà de tots els avantatges i de les empreses i entitats adherides. El regidor de Turisme, Ricard Forés, ha explicat que la posada en circulació de la Tortosa Card culmina un ambiciós per crear una oferta turística a la ciutat, tot aglutinant els esforços i aprofitant les sinèrgies entre l'Ajuntament i el sector turístic de Tortosa. Així, Forés ha volgut destacar la bona resposta del sector i ha agraït la participació en la iniciativa, alhora que ha valorat el caràcter pioner d'aquesta iniciativa a les Terres de l'Ebre. "La Tortosa Card ens posiciona clarament com a ciutat amb un producte turístic ben definit", ha assenyalat el regidor de Turisme. "Amb aquesta targeta consolidem la nostra aposta per un tipus de turisme familiar que té la cultura i la natura entre les seves prioritats", ha afirmat Forés, que ha  avançat que la Tortosa Card ampliarà el seu pack amb la posada en servei del Centre d'Acollida Turística (CAT) i del Centre d'Interpretació de la Setmana Santa.

Foto: Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta