14 de setembre del 2010

Ferran Bel: 'De Maragall, Saura i Carod, no en quedarà cap dels tres'

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU) ha sentenciat aquesta nit que, després de les eleccions al Parlament del 28 de novembre, "no en quedarà cap dels tres", en referència a Pasqual Maragall, Joan Saura i Josep-Lluís Carod-Rovira, els artífexs del primer govern del PSC, ICV i ERC, ja que no repetiran com a candidats. Bel ha fet aquestes declaracions quan es debatia l'aprovació d'un recurs de reposició al nou pla territorial de les Terres de l'Ebre, poc després que Jaume Forcadell (ICV) lamentés que la regidora d'Urbanisme i portaveu de CiU, Meritxell Roigé, es referís al govern català com a "tripartit" i no com a "govern de la Generalitat". "Sembla que només és govern de la Generalitat quan governa CiU", ha advertit Forcadell. Segons Bel, la denominació "tripartit" no va ser un invent de CiU, sinó dels que van impulsar-lo, tot i que després de l'arribada de José Montilla a la presidència de la Generalitat s'optés per anomenar-lo "govern d'entesa", amb poc èxit. L'alcalde ha recordat que als pocs dies ja no l'anomenaven així "ni els mateixos consellers".

1 comentari:

  1. Tonteries a banda, Sr. Bel, el Sr. Montilla, com es natural, no anomenaria mai, en una acte, reunió, òrgan de govern, o manifestacio formal, al govern de la Generalitat com a "tripartit" o govern "catalanista d'entesa" ni res que se li semble, per molt que siguin expressions del carrer o dels mitjans. O és que al ple, quan governava CIU a la Generalitat, al govern se li deia govern pujolista o congergent?. Per cert, tampoc crec que ho fes el Sr. Mas.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta