20 de setembre del 2010

Juan Cotino: 'Zapatero pretén emportar-se l'aigua i deixar-nos els residus nuclears'

La frase no és de cap portaveu anticementiri nuclear de les Terres de l'Ebre, sinó del vicepresident tercer i conseller de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat Valenciana. Juan Cotino, va anunciar divendres que l'executiu de Francisco Camps s'oposarà "radicalment" a la instal·lació del magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears a Zarra, si finalment aquesta és la candidatura elegida pel consell de ministres. De fet, Cotino va aprofitar la preferència d'Indústria per Zarra per afegir-la al catàleg de suposats greuges del govern estatal, del PSOE, respecte al País Valencià, on mana el PP. “Rodríguez Zapatero pretén emportar-se l'aigua i deixar-nos els residus nuclears. Així no es fan les coses”, va manifestar Cotino, en una clara al·lusió a la derogació del transvasament de l'Ebre. Una aigua, però, que mai va acabar d'arribar al País Valencià, ja que l'aleshores ministra de Medi Ambient, Elvira Rodríguez, es va limitar a soterrar un tram de canonada a Vinaròs. Amb tot, altres fonts assenyalen que el PSOE i el PP han pactat l'emplaçament de Zarra dintre del pacte estatal d'energia, sense comptar amb l'opinió de Camps, que podria tenir els dies comptats per a la cúpula de Rajoy.

Més informació:
-La Generalitat Valenciana recorrerà l'elecció si Indústria confirma Zarra
-Ni PSOE ni PP no hi tenen res a perdre al País Valencià

Foto: Rojo y Azul

2 comentaris:

  1. Emportar-se l'aigua? Jo crec que no s'emporta res. En tot cas, va derogar el PHN i els va deixar sense les perspectives de fer més camps de golf i macrourbanitzacions.
    Les Terres de l'Ebre ja som solidaris amb centrals nuclears, magatzems de gas, "molinets" i d'altres coses que, normalment, no les vol ningú.

    ResponElimina
  2. per a estos garrulos, l'aigua de l'Ebre es seua i és ZP i els insolidaris ebrencs los que los ho prenen,

    esta getn tenen un sentit de la propietat increible i a sobre gosen dir-mos que "el agua no es de nadie" per a poder-se'n apropiar

    com deia el gran Labordeta "a la mierda"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta