28 de setembre del 2010

Laporta signa el compromís de Solidaritat contra l'MTC a Móra d'Ebre

El candidat de Solidaritat per la Independència (SI), Joan Laporta, visita aquest vespre Móra d'Ebre per presentar el partit a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. Laporta aprofitarà l'acte per signar un compromís amb la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC). Així, SI es compromet a introduir en el programa el rebuig a l'arribada de l'MTC a Catalunya.

Publicat a ElPunt.cat i a


* El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-09-2010 Pàgina 10

Foto: TarragonaDigital

4 comentaris:

  1. El problema no és només el cementeri nuclear, que també, sinó que encara que el porten a Conxinxina, les piscines de les nuclears d'Ascó i Vandellòs es buidaran i llavors mos diran que poden funcionar 25 anys més, que vol dir 25 anys més d'hipoteques per al Territori i 25 anys més de tindre "cafeteres" nuclears que acumulen més del 60% de les grans averies de les centrals de tot l'Estat. Per això s'ha de fer una reflexió prèvia del model energètic que volem o necessitem al País i després ja parlarem d'ubicacions dels residus pq el cementeri no el volem ni aquí ni enlloc fins que no es decideixi el tancament de les nuclears. Tot lo altre són brindis al sol.

    ResponElimina
  2. "El cementiri no el volem ni aquí ni en lloc" . Primer, en lloc, que vol dir? Catalunya, Pais Valencià, Estat, França, el mon mundial?
    No cal recordar que, a banda dels que es poden generar, de residus n'hi han, i si no s'han de posar en lloc, on s'han de posar, a Mart?
    O sigui, mentre se'n generen no poden anar en lloc ni podem parlar-ne, un cop decidim no generar-ne llavors, ja parlarem dels que hi ha. Pos que bé, no?
    Una actitud d'allò més responsable.

    ResponElimina
  3. Tranquils que aquest debat el soluciona Laporta en plis plas, crida als Echeverria i ells per pocs diners fan entrar en raó a tothom.

    ResponElimina
  4. com funcionaran els famosos aspersors del Nou Camp sense l'energia necessària, llavors? ;-))). Al loroooo!! que no estamos tan maaal!!! jajajaja

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta