23 de setembre del 2010

Mou-te: Tortosa-Flix en transport públic?

Us atreviu a anar de Tortosa a Flix en transport públic? I de la Sénia a la Pobla de Massaluca? Amb la finalitat que els ciutadans puguen accedir d’una forma àgil a tota la informació sobre l’oferta de transport públic que opera dins del territori català, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha posat en funcionament el portal Mou-te, un cercador de rutes que permet als usuaris la planificació de viatges amb transport públic des de qualsevol punt. Es tracta d'una aplicació que és consultable via web i també via mòbil, tot oferint la informació conjunta dels serveis urbans i interurbans, tant per carretera com per ferrocarril, al mateix temps que informa de les incidències existents en la prestació dels diversos serveis.

Nosaltres hem fet la prova i li hem dit al cercador que volem anar al carrer Molí de Flix des de Tortosa, per arribar a la població de la Ribera d'Ebre a les 13.40 hores de demà, 24 de setembre. Per ser a Flix en aquesta hora, el cercador ens dóna tres opcions. La primera és sortint de Tortosa per ferrocarril, amb el tren d'avui a les 19.36 hores, i fer un transbordament a Tarragona a les 21.00 hores, per arribar a l'estació flixenca a les 23.08 hores. Evidentment, hauríem de fer nit a Flix, cosa que no ens aniria gaire bé. A més, són 4 hores i tres minuts de viatge, comptant també els minuts que anem a peu. La segona opció, en canvi, ens fa sortir de Tortosa demà a les 07.15 hores des de l'estació d'autobusos, tot arribant a Flix a les 08.35 hores. En total, són 1 hora i 50 minuts de viatge, però encara ens haurem d'esperar unes cinc hores fins a l'hora d'arribada que havíem establert. Amb tot, es tracta de la millor opció. La tercera i última seria sortint en tren des de Tortosa a les 07.48 hores, fer transbordament a Tarragona a les 08.56 hores i arribar a Flix a les 11.44 hores. Al carrer Molí hi seríem cap a les 11.59 hores, i només hauríem d'esperar-nos poc més d'una hora i mitja fins a l'hora establerta. Això sí, a les espatlles tindríem un viatge de 4 hores i 27 minuts, el trajecte més llarg.

Foto: Viatge per Catalunya

1 comentari:

  1. Jo també he fet la prova, des de Tortosa (c\Illa Genova) fins ha Arnes (c\Major.
    Segons ells ens costa 6h en 50min, passant per Tortosa-Cambrils-Reus-Gandesa-Arnes, quant agafant directament el Autobus de la Hife, trajecte Tortosa-Arnes costa 1h i 45mín.
    Algo falla, ja que al final et fa arribar amb el mateix autobus de la HIFE

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta