30 de setembre del 2010

[Vídeo] Tortosa congela els impostos municipals i torna a baixar la brossa




L'Ajuntament de Tortosa mantindrà congelats un any més els tributs municipals i abaixa novament un 1% la taxa de recollida de les escombraries. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la tinent d'alcalde d'Hisenda, Matilde Villarroya, han explicat aquest matí els perquès del manteniment d'aquesta congelació en contraposició a l'increment de la pressió fiscal de les administracions estatal i autonòmica. "No podem incrementar encara més la pressió fiscal sobre la ciutadania en un context de recessió econòmica com el que estem vivint", ha afirmat l'alcalde, qui ha recordat que els ens locals estan patint una important reducció d'ingressos i de la participació dels tributs de l'Estat.

Foto: Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. Vull fer memòria i recordar-li al senyor Bel, que en plena campanya electoral per l’alcaldia de Tortosa ens va manifestar la impossibilitat de augmentar els referits impostos que es pagaven ja quan el govern del senyor Sabaté, argumentant que impossibilitava el seu augment dons estaven al límit establert per llei, lo qual no permetia ja mes increments.
    Si com sembla no augmenten els impostos ni les taxes d’escombraries, per on repercutiran els augments d’ingressos previstos ?
    Una equació molt fàcil veritat ?

    ResponElimina
  2. Evidenment no els puja perque no pot

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta