25 d’octubre del 2010

Una campanya contra els cartells i pancartes d'ERC a Tortosa?

ERC de Tortosa ha detectat el que sembla una campanya per eliminar els seus cartells i pancartes de la via pública. Fonts del partit han lamentat la "curta durada" que tenen al carrer els cartells i les pancartes d'ERC. Així, mentre hi ha pancartes que es podreixen de velles, les pancartes penjades per Esquerra "no duren ni un Pilar", asseguren. Un exemple d'això seria la "diligència" que els membres de la brigada municipal haurien tingut per recollir la senyera que els republicans havien penjat del pont de l'Estat l'11 de Setembre passat, mentre militants i simpatitzants estaven celebrant el seu vermut de la Diada al passeig de l'Ebre. En canvi, al mateix pont encara hi ha les pancartes que els sindicalistes van penjar amb motiu de la convocatòria de vaga general del 29 de setembre. Finalment, a ERC no entenen les crítiques que ha rebut el partit per penjar cartells dels seus actes polítics en les columnes d'expressió ciutadana de Tortosa; ni les opinions contra les seues campanyes per reivindicar els projectes de l'acció de govern dels republicans que han beneficiat les Terres de l'Ebre.

6 comentaris:

  1. Alguna cosa hi ha. Quan pengem una estelada del pont no tarda ni 1 hora a venir la brigada! Ara portem un mes de "Vaga General"!

    Quan pengem cartells ens els esgarren. Altres partits tenen més diners i paguen empreses per tal que els omplin Tortosa de cartells.

    Esquerra omplim amb la suor dels militants (que són qui paguen la quota més alta de tots els partits) els nostres cartells. Si no són encolats volen en un matí. A qui molestem?

    ResponElimina
  2. La primavera...... No heu mirat de preguntar-ho al govern municipal, del qual formeu part, el per què?
    A veure si no treure la pancarta de la vaga tindrà algo que veure el fet de que el vostre "segon" regidor sigui sindicalista.
    Això de la suor, home, ja serà menys, què extraparlamentaris no sou.
    Per cert, quant pagueu?

    ResponElimina
  3. El que està clar, és que alguns cartells o actuacions molesten a algú. Exemples els hem patit, com la bandera. Però no som els únics, sinó pregunteu als del Casal Panxampla.

    Nosaltres no defallirem, seguirem utilitzant els espais d'expressió ciutadana per fer política lliurement igual que es fa a les xarxes socials d'Internet. Sense victimismes i amb els nostres propis mitjans, utilitzant la imaginació i les nostres pròpies mans.

    Cucafera, si vas al nostre web http://locals.esquerra.cat/tortosa/

    Veuràs un apartat per afiliar-se al partit, allí trobaràs tota la informació que necessites per fer-te militant d'esquerra.

    ResponElimina
  4. Ja m'ho he mirat, Jordi.
    La veritat és que de moment ho deixaré estar, la pregunta era nomes per curiositat, en dir-nos el president local que sou els que més pagueu. També t'he de dir què esteu en preu de "mercat" no cal presumir.

    ResponElimina
  5. I la fundació Josep Irla no els hi pot donar un cop de mà? Pobrets...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta