25 d’octubre del 2010

Dol oficial a la Ràpita per la noia morta en l'atracament de Cambrils

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha decretat dos dies de dol oficial per la mort de la seua veïna Estela Calduch, una jove de 25 anys que aquest dilluns ha mort d'un tret durant un atracament en l'entitat bancària de Cambrils en què treballava. La tragèdia ha esquitxat també la URV, ja que la noia estudiava a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de Reus. Així, en senyal de dol, la bandera de la URV oneja a mitja asta a l'edifici del rectorat. Segons publica l'ACN, la treballadora del banc ha mort per un tret al coll que li hauria afectat una artèria important i s'hauria dessagnat. L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, ha dit també que serien dos els individus que haurien entrat a l'entitat bancària a primera hora del matí. L'alcalde ha dit que un cop ha conegut els fets, s'ha desplaçat a l'entitat per conèixer de primera mà els fets i que la imatge del cos de la noia envoltada de sang és 'difícil d'oblidar'. D'altra banda, la Revista Cambrils informa que aquesta mateixa sucursal va ser atracada a punta de pistola ara fa dos anys, l'11 d'agost de 2008, quan dos individus van entrar al banc i van amenaçar la gent que en aquell moment hi havia a dins, quatre clients i quatre empleats. En aquell ocasió, l'actuació dels assaltants va ser ràpida i en uns cinc minuts els dos lladres van fugir emportant-se una important quantitat de diners.


Foto: Revista Cambrils

5 comentaris:

  1. Son d’aquelles noticies que colpegen, i molt mes tractant-se d’una jove de les nostres terres...

    ResponElimina
  2. Mes ma dura es lo que fa falta.
    Afusellats los fotria a esta basura.

    ResponElimina
  3. Una autentica canallada. I el primer que cal és donar el nostre condol a la família de la jove rapitenca.

    Potser si que fa falta més mà dura ( lo de afusellaments ho deixo per a les guerres ) però no nomes per als assassins. Acabo de veure per TV3 al representant de la UGT del Banc de Santander en qüestió de prevenció de riscos i salut laboral i ha denunciat la obstaculització per part de l'empresa per rebre informació del que va passar aixi com què aquesta empresa és nega a considerar els atracament com un risc laboral.
    És cert que ha acceptat que l'oficina comptava amb els mínims elements de seguretat que mana la normativa però a la vegada lamentava que no tinguin, com altres entitats, un sistema més segur a la finestreta passa-documents que segons ha dit, és per on es va introduir la pistola i va disparar. Altres entitats tenen un sistema on és materialment impossible introduir la mà.
    No cal recordar el molt que presumeix el Banc de Santander tots els anys a l'hora d'explicar els seus multimilionaris guanys. Segur que amb un 1 % que detraguessin del pressupost que destinen a la Formula 1 podrien assegurar molt més totes les seves oficines. I qui sap si - de passada- salvar alguna vida. Segur que per als monoplaces ho fan.

    ResponElimina
  4. Ximo estic d'acord en tu, el primer és donar el nostre condol a la família de la jove ebrenca.
    Dit aixó penso que l'actitud del Santander de no considerar risc laboral, el fet de que te poguim matar en el teu lloc i horari de traball es imperdonable i diu molt de la catadura moral i responsabilitat de l'entitat bancaria.

    ResponElimina
  5. Aixo pasa a totes les empreses.
    Quant hi han problemes,intenten carregar lo mort al que menos se pot defensar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta