25 d’octubre del 2010

Sancho (CiU) no es creu la renúncia de Montilla a reeditar el tripartit

L'alcalde de l'Ampolla i diputat de CiU al Parlament, Francesc Sancho, ha publicat un article al bloc Ebrediputats en què treu credibilitat a l'anunci del candidat del PSC, José Montilla, que aquest cap de setmana s'ha compromès a no reeditar el tripartit després de les eleccions catalanes del 28 de novembre. Segons Sancho, el que hauria de fer Montilla és afirmar que no governarà el país si el PSC no és la força més votada a les eleccions al Parlament, com va dir Artur Mas (CiU) en el seu dia. "El PSC, Montilla i fins i tot el PSOE", hi afegeix Sancho, s'estan esforçant per transmetre la idea que el tripartit és "cosa passada". Però el diputat de CiU remarca que els socialistes han allargat la legislatura "de manera indigna", tot fent durar una forma de govern "caducada i desprestigiada en plena crisi". Sancho culpa el PSC de no haver pensat "ni en el país ni en la gent", i afirma que ara "reneguen" d'un govern que encara presideixen i que han allargat "amb totes les seves forces". Segons l'alcalde de l'Ampolla, si el PSC, ERC i ICV tornen a sumar, trigaran "dos minuts" en dir que la gent ha volgut un tercer govern tripartit, i que les urnes així ho han dictaminat. En aquest sentit, Sancho conclou que "els únics que poden evitar el tripartit" són els electors, tot "evitant que sumin".


Foto: CiU

5 comentaris:

  1. Aixo de " han allargat la legislatura de manera indigna ", Sr. Sancho, vol dir que té alguna justificació, precisament des de la dignitat democràtica i el respecte als votants?
    A veure, vostè coneix algun govern que, tenint suficient suport parlamentari, per "dignitat", i tenint les enquestes en contra, convoque eleccions anticipades?. Li dic d'una altra manera, si a vostè li asseguressen que fent-les quan toca, i quan es faran ( Novembre )Convergència trauria més diputats que avançant-les al Setembre -per exemple-, que hauria fet, hauria fet servir la seua peculiar dignitat?.
    Ah, la resposta la sé, que conste.

    Analitzades les coses en un mínim d'objectivitat, es evident què, davant la possibilitat d'un govern que pugues articular-se ( com única alternativa ) front al de CIU, es farà, ja sigui en una coalició doble o triple.
    Tan evident com què si CIU necessita recolzar-se amb el PP o Esquerra per formar govern, també ho farà, independentment del que ara digui Artur Mas.
    Per altra banda, que Mas digui que no governarà sinó és la força més votada, no té cap merit ni cap valor; primer perquè, previsible-ment pot ser, com ja ho va ser, la força més votada. Una altra cosa seria que digues que no governara sinó és la força majoritària, i de moment no ho ha dit.
    El què esta clar que no farà, aquesta vegada, és anar al notari, per si de cas.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Per a que volem píxels, quantums, fotons i bosons si no tenim sincrotró ¿ Eh ¿ Eh? Eh?

    ResponElimina
  4. Tots són una colla de boques.

    Montilla pactarà en qui li convingui inclòs el PP (model Euskadi) si així s'assegura governar i CIU farà tres quarts del mateix, només cal recordar la baixada de pantalons de Pujol en la seva darrera legislatura (no dic res de la vaselina per no ferir susceptibilitat)

    Si mirem els ajuntaments passa lo mateix.

    I ara mos volen vendre la moto uns i altres de que no pactaran?

    Apa que li venguen lo cuento chino a uns altres!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. no sobren marfantes, sobren FANTASMES!!!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta