20 de novembre del 2010

Allau de suspensions per denúncies de CiU a la junta electoral

CiU s'ha mobilitzat per aconseguir la suspensió de diversos actes en campanya, tot denunciant-los a la junta electoral. El PSC va denunciar ahir les “males pràctiques” de CiU, ja que a petició seua han suspès les jornades tècniques del llagostí que havien de fer-se dilluns a Sant Carles de la Ràpita. A banda, CiU va intentar impedir ahir la presentació de la renovació del centre comercial de Deltebre, però l'alcalde, Gervasi Aspa (ERC), va optar per traslladar l'acte a un jardí privat. CiU també ha denunciat a la junta electoral la inauguració de l'ampliació de l'Ajuntament de Bot, a càrrec del delegat i candidat republicà, Lluís Salvadó. I dijous, van suspendre la inauguració d'un punt d'informació turística al Camp de Mart de Tarragona per part del primer tinent d'alcalde i candidat d'ERC, Sergi de los Rios.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 20-11-2010 Pàgina 4

13 comentaris:

  1. Encara que poden tenir algo de rao en que hi ha coses sense sustancia que només es fan per recollir vots, tampoc està bé que només podem seguir les normes dels "grans".
    No entenc el sistema dels mitjans, pèr exemple, que només podem sentir als partits que ja estan al parlament, sense deixar que els periodistes apliquen el seu criteri ... una noticia es una noticia, i una xorrada és una xorrada, no?
    que importa més, que Artur Mas ha pres una paella amb 40000000 persones, o que Laporta amb SI va conseguir 300 persones a l'auditori per explicar la seva postura (ja que no ho podem veure gaire per la tele)?

    En fi, que guanyi el millor, no el que xupa més hores de tele.

    ResponElimina
  2. No fotem Gustau, o sigui uns senyors utilizen els seus carrecs públics per fer campanya electoral, cosa totalment prohibida per la junta electoral i el teu titular és contra CIU.
    No ho entenc.
    Brian, estic d'acord en tu que els partits minoritaris haurien de tenir més repercussió als mitjans però pensa que en aquestes eleccions a Barcelona es presenten més d'un centenar de partits, on possem la linea? ara esta posada als que tenen representació parlamentaria que és una cosa objectiva, però si es canvia a qui deixem fora dels mitjans a Laporta o al Pirates de Catalunya, o al CORI.
    Sobre Laporta, un fet curios es pot donar el cas que tregui representació parlamentaria però que no sigui ni ell, ni Lopez Tena ni Uriel que es presenten a Barcelona.

    ResponElimina
  3. Si, es complicat on ésta la linea, pero crec que els periodistes sabrien dibuixar-la.

    Amb els meus respecte a tots els 100 partits, crec que es evident que hi ha que son noticia dia a dia, i hi ha que no; hi ha que poden tenir un interes nacional i/o reprcussions importants, i hi ha que no.
    L'ulti que dius sobre Laporta i cia, es cert? Refereixes a alguna enquesta? Quin diputat dona als SI?

    ResponElimina
  4. El problema no está en les jornades gastronomiques del llagostí, sino amb els “cuiners”…
    Un altra vegada els Emprenedors Rapitencs Consorciats han quedat retratats.

    ResponElimina
  5. No pateixis Josep Maria, no estiguis nerviós que alguna cosa caurà.
    " allau de suspensions per denuncies de CIU a la junta electoral". Aquest titular, per a tu, "és contra CIU" . Segons tu mateix els que organitzen els actes fan una " cosa totalment prohibida " i senyalar aquell ( CIU ) que ho denuncia, és anar-hi en contra. Jo tampoc ho entenc. Qualsevol diria què es una cosa digna d'encomi denunciar quelcom irregular o il·legal, no?

    Quant als periodistes, Brian, nomes vull recordar-te que Gustau és periodista, si, igual què Iñaki Gabilondo, Cuní, Bassas, Basté, Sanchis, Puigbò, Tapia, Antich, Curri Valenzuela, Carlos Cuesta o Nacho Villa. M'explico? O no t'has preguntat mai el perquè els canvien als responsables dels programes líders, dels mitjans públics, quant canvia el govern?
    Tot i que val a dir que aixo nostre no es comparable al que passa per Madrid, encara que t'hi he passat exemples.
    Pel que fa a la representació etc. Aixo es com tot ( encara que no siguis polític ) A tu, Brian, que es done canxa a SI, Reagrupament o les CUP, per sobre inclús de la seva força demostrada, et pot semblar bé; el que potser no et semblaria tan bé és que aquesta presencia per sobre de la seva demostrada representativitat li donessin a Ciutadans, PXC o qualsevol altre partit ultradretà o espanyolista.
    I si no tenim una llei electoral que corregeixi determinats dèficits, cal saber que de 31 anys amb possibilitat de fer-ho, CIU en te la responsabilitat de 23 i el tripartit de 8. Nomes cal fer la proporció de la responsabilitat alíquota.

    Mc Calan, parlant aixi, a cau d'orella....vols dir que CIU no en son ( sou ? ) mestres amb varis màsters en populisme, utilització política i màrqueting?. Així, entre tu i jo. Tot els altres ( TOTS ) al seu costat, uns aprenents.

    ResponElimina
  6. Jotabe; moltes gracies pel teu reconeixement “que me ha llenado de honda satisfacción”, però la constatació d’uns fets molt tossuts fan que l’anàlisi polític sigui realment simple i sobre tot molt fàcil:
    Si una cosa funciona no la toquis…. Però si no funciona CANVIA-LA JA ! (proverbi xines).

    ResponElimina
  7. jotabe, sobre el titular, si això ho fessin els de CIU estaries criticant-los, però clar Sancho per exemple va dimitir abans de presentar-se a les eleccions i no anaba als mitings en cotxe oficial com sí que fa el sr. Salvador.
    Sobre la llei electoral, que vols que es faci el que vol el PSC i les eleccions de Catalunya nomes siguin de Barcelona i rodalies que es on tenen els vots, i que les nostres Terres de l'Ebre no tinguessim cap pes al parlament? després seran els de CIU els que no fan res pel territori.

    ResponElimina
  8. Bé, m'hi poso.
    De lo de la noticia, pos que tots han fet, sinó fan, el mateix.
    Vora eleccions, inauguracions.
    Sobre el proverbi xinès Mc, home, llavors que hem de canviar?
    El partit del govern, el sistema electoral, la constitució, la UE, el mon, l'univers aquest?
    Amb el mateix proverbi aplicat, recordo, fa 35 anys exactes, al menys, que un monument del mig del riu, que coneixem tots, no va bé, si ha anat mai a algun lloc.
    Canviem-lo no?
    Venc plànols de passarel·la per manca d'us, amb la signatura d'Alfaro!

    ResponElimina
  9. Si home si, l'amor de CIU per les TTE esta més que demostrt, O NO ?
    La darrera demostració d'especial amor de CIU vers les TTE ha estat el fet que dels 5 membre que la Diputació que CIU podia col·locar a la junta de Catalunya Caixa, TOTS CINC son del Camp, cap d'aquí.

    Josep Maria, també a cau d'orella ( igual que amb Mc Calan ) Tu estas segur que Sancho, Lopez, Cid, Pallares, Paladella, Ventura, Bertomeu... canvia molt que siguin d'aquí o d'allà. Vols dir que lo pont de Deltebre-Sant Jaume s'ha fet pel diputats d'aquí o per la voluntat del govern ? Accepto la influencia d'alcaldes o dirigents locals, però, entre tu i jo, diputats? Els diputats estan per a votar el que diu la direcció del grup i punto.

    Parlant de la Diputació, tu em podràs informar millor, però, m'han dit que Josep Poblet, al debat de TV3 amb els altres caps de llista, va anar amb cotxe oficial. No deu ser veritat.

    Quan al titular en si, jo parlo d'això, del titular, no de si el Delegat ha de dimitir, que penso que sí, per cert.

    ResponElimina
  10. L'amor per les TTE de CiU també ha quedat ben clar en el tema del monument, posant primer el temor de perdre vots a Tortosa, abans de una mica de respecte pels milers d'ebrencs que van patir i que no voldrien veure mai més aquest objecte al mig del territori.

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. La polèmica sobre la diada del Llagostí a La Rapita, instigada i provocada per CIU, és simplement d'una indignitat que hauria de fer reflexionar a més de quatre.
    Ja ho ha dit algú abans que jo, però, és què els abanderats de la utilització de les institucions, s'estripen els vestits perquè els aprenents del PSC valguessin inaugurar i participar dos membres destacats del partit a la diada, és simplement de caresdures. Ja ho sabem i des de fa anys: La llei de l'embut.
    Resulta que totes les fires ( I FIRETES ) que semblen pensades i fetes a major gloria del dirigent local - amb campanya o no - son una passarel·la de polítics del color del govern de torn ( la mandarina, l'aiguardent, el rovello, l'oli novell, el vell, l'ostra, el musclo.......) A més, aquest divendres passat, la mateixa fira de l'oli de Sta. Barbara ha estat inaugurada per X. Pallares ( candidat i cap intercomarcal de Ciu )
    No teniu vergonya.

    Que quedi clar que no trobo lògica la utilització exagerada i partidista que se sol fer per part de tots d'aquests actes i dels seus micros i escenaris. Però sempre i per a tots.

    ResponElimina
  13. A Convergència lo que li passa és que "CREE EL LADRON QUE TODOS SON DE SU CONDICIÓN"

    Te nasos la cosa que sigui justament CIU qui critique això quan ells als pobles on estan governant ho innauguren tots.

    Massa prepotents estan estos de CIU, com tingui majoria absoluta no els aguantarà ni la seua sombra.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta