26 de novembre del 2010

Artur Mas, comença el canvi: 'Prohibit agafar aigua del canal'

La casualitat ha volgut que CiU pengés aquest pancarta amb el lema "Artur Mas, comença el canvi" al costat d'un cartell de la comunitat de regants en què es pot llegir "Prohibit agafar aigua del canal". Molt s'ha escrit i s'ha comentat aquests dies sobre les polítiques transvasistes de CiU, tot i que la realitat és que la gestió de la sequera del 2008 va demostrar que les forces del tripartit també eren partidàries d'agafar aigua de l'Ebre, i més concretament l'aigua dels canals, per solucionar una emergència a l'àrea metropolitana de Barcelona. Per tant, el missatge antitransvasament serveix per a tots els partits de l'arc parlamentari post-28N. La imatge ens l'ha enviat un amic (ara no sabem si podem dir el seu nom) i ha estat presa al costat del canal de l'Esquerra de l'Ebre, a Tortosa.

7 comentaris:

  1. Cap problema Gustau, podem dir que l'he fet jo la foto. No ho podia resistir quan vaig vore la "composició artistica".
    És que, unes eleccions sense humor ...

    ResponElimina
  2. Inclús potser n'hi havia un altre a la teva esquerra fent la mateixa foto?

    ResponElimina
  3. No, no crec que hi hagi tants de frikis buscant foto-opportunities per allì.
    És la meva sombra, encara que no ens semblem - jo soc més guapo que ell ...

    ResponElimina
  4. Prohibit agafar aigua del canal "EXCEPTE PERSONAL AUTORITZAT"

    ResponElimina
  5. A qui "autoritzarem" demà ?

    ResponElimina
  6. Fa uns anys hi havia un altre rètol que posava:
    "Peligro
    cauce peligroso"
    Van millorant.
    Aprofito per demanar que es tanqui aquest camí del canal als vianants, pel seu perill, o bé s'hi posen mesures de seguretat suficients que ara no te. Per exemple, escales cada 50 metres.
    El que passa és que la màquina neteja parets, el tractor aquell, se les emporta pel davant.
    Si teniu curiositat conteu les que estan vives i veureu que ni compleixen el projecte inicial, que ja era pobre d'escales.

    ResponElimina
  7. es tancarà despres de que hagi passat una desgracia, igual que els forats de la valla per on es pot passar la via encara, i estalviar-te els 3 minuts de pasarel·la ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta