25 de novembre del 2010

CiU torna a demanar el cessament de Saura i Boada per la imputació de Delta Zero

El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, ha afirmat que la imputació de Delta Zero per un presumpte delicte d'homicidi imprudent per la mort de cinc bombers a Horta de Sant Joan "posa de manifest que el departament d'Interior va amagar informació a la comissió d'investigació al Parlament de Catalunya". Així, Pujol ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, "un primer i últim gest d'autoritat cessant el conseller d'Interior, Joan Saura, i el número 2 del departament, Joan Boada, de la seves funcions". "La imputació, que no vol dir culpabilitat, genera un dubte més que raonable sobre que en cap cas l'actuació del tripartit va ser impecable, com va dir inicialment el departament d'Interior", ha exposat Pujol. Segons el portaveu de CiU, "aquesta imputació evidencia, com a mínim, que el govern va amagar informació a la comissió d'investigació d'Horta de Sant Joan". Pujol també ha recordat que CiU sempre ha manifestat que "la comissió d'investigació era necessària per saber què va passar, perquè fets com aquest, que va acabar amb la tràgica mort de cinc bombers i un bomber ferit molt greu, no es tornin a repetir mai més, i per oferir les màximes garanties de seguretat al cos de Bombers".

13 comentaris:

  1. Quantes vegades no em sentit dir a CIU que la imputació d'una persona no té perquè comportar la seva culpabilitat? Ara Pujol Jr, tot i que ho torna a dir, -faltaria més- aprofita la imputació per fotre merder. Aquests convergents, val a dir què de santets en tenen l'aspecte, però de mala bava en tenen un rato.
    Que tindrà a veure la comissió parlamentaria política, de la que es pengen la medalla, amb la justícia ordinària què igualment havia de fer, i fa, la seva feina.

    ResponElimina
  2. Quin altre picaflautes!
    Son Pare el deu mirar i pensar, en que collons estava jo rumiant quan vaig pegar el polvo!
    Amb els cors de la secció femenina?
    Patètica política.
    etc, etc, etc

    Només que queda un dia per dir-vos la meva sentència lapidària.
    En jornada de reflexió, es clar.

    ResponElimina
  3. Molt trist que de les desgràcies es vulgue treure benefici polític, això parla molt mal de la qualitat humana dels nostres representants.

    ResponElimina
  4. Sobre tot dels qui volien fer-nos empassar una versió dels fets que la jutgessa acaba de desmuntar…

    ResponElimina
  5. La jutgessa no ha desmuntat res, es la paraula d'una persona contra la d'unes altres. Quan demostre sense ombra de dubte que delta zero va mentir, llavors si.

    ResponElimina
  6. Què és el que ha desmuntat la jutgessa Mc Calan?.
    Per cert, quin càrrec polític tenia Delta Zero? A quin partit representava?
    Em reafirmo en el d'ahir, mala bava la de Convergència ( i els seus acòlits ).

    ResponElimina
  7. Jotabe, ningú ha parlat de culpabilitat, jo tampoc, però el que es evident e que la versió oficial dels fets queda totalment desestimada per falsa, i aquest senyor passa a ser imputat ... Et sembla poc ?

    ResponElimina
  8. Aquest senyor (Carles Font ) passa a ser imputat però per a desgracia de Convergencia, els indicis de criminalitat que la jutgessa ha apreciat en l'actuació d'aquesta persona, no apunten a Boada, Saura i el tripartit, que és el que buscaven a la comissió. Tot i que, els sindicats, en un intent de fer més ampla la diana i no focalitzar excessivament, distrauen i culpabilitzin qui el va posar. Una cosa és que se'n puguin derivar responsabilitats de caràcter subsidiari i que afectessin a indemnitzacions, com per exemple en el cas d'un metge de la medicina publica que en una actuació seva, per negligència o error, causa un mal, però d'aquí a culpar a la Consellera de Sanitat hi ha ha un bon tros.

    ResponElimina
  9. Qui ha parlat d’indicis de criminalitat que apuntin a Saura o a Boada ? En cap moment he comentat res semblant. Repeteixo que la nova imputació desmunta la versió oficials dels fets.
    A partir d’aquí tothom sap perfectament que son les responsabilitats subsidiàries que es puguin derivar d’una sentencia ...
    Però ni el foc el va causar un llamp, ni la operació fou impecable, ni tothom estava on havia d'estar etc etc...Ara nomes queda esperar.

    ResponElimina
  10. Si, tot el que vulguis, Mc Calan, però ni A TU ni a molts, no els interessa la imputació d'una persona física concreta, això interessa sobretot a les famílies, el que interessa és el rerefons i la utilització política del fet. Ni més ni menys.
    Tant és així que nomes es parla de Delta 0, com si amb aquest nom és pugues imputar a ningú. La imputació és fa a la persona, no al nom de la funció, distintiu l'avatar.
    Per cert, Mc Calan, jo parlava de Convergència, no de tu. Si et sents al·ludit és una altra cosa.

    ResponElimina
  11. Dons per no sentir-me al•ludit ho has posat ben clar….Valgui’m dir-te que a mi l’únic que m’interessa es que en una democràcia, el govern , sigui el que sigui; no em porti a l’hort, i ens faci veure elefants volant pel cel.
    Rellegeix la “CONSTI” que et veig molt verd…

    ResponElimina
  12. Tens raó, Mc Calan, fa 2 hores que no paro de llegir la Constitució i, efectivament, he arribat a la conclusió que el govern ens ha estat intentant portar a l'hort i CIU nomes ha fet que perseguir la veritat, la raó, la llum i la justícia. Per això no fa res més que parlar dels dos autors confessos de l'incendi.
    Que votis bé.

    ResponElimina
  13. Ja veig que la teva comprensió lectora es molt deficient...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta