4 de novembre del 2010

El casal Panxampla diu que Bel no té arguments per conservar el monument

Guillem Argelich, membre del Casal Popular Panxampla, ha detallat avui com va anar va anar la reunió de dimarts amb Ferran Bel per retirar el monument franquista de Tortosa. Segons el casal, l'alcalde no els va donar cap argument de tipus polític o històric que justifiqui el manteniment del monument al mig del riu.

*Cliqueu aquí per escoltar l'àudio.

Foto: Quina capital?

5 comentaris:

  1. Què lamentable. A veure si algun regidor de CiU no té tanta cara i decideix votar de manera diferent. Quina vergonya.
    Perquè no es transforma l'alcalde i deixa de tenir aquesta cara de tòtil!!

    ResponElimina
  2. No serà una nova forma del Sindrome de Stockholm - el Sindrome de Franco ?

    ResponElimina
  3. Ferran ha de pensar en la seua parròquia. Cal tenir en compte que, entre d'altres coses, ha de complaure a l'antic electorat del PP, així que no pot passar a la història com l'alcalde "progre" que va treure lo monument de Franco.

    ResponElimina
  4. Bel nomes te la legitimitat que li dona l’inventari de catalogació municipal corresponent. El Casal Panxampla no te mes legitimitat que la testimonial d’un col•lectiu minoritari.
    Fora interessant sortir de dubtes...

    ResponElimina
  5. Mc Calan, No en féssim més de comèdia.
    Aixi que, la gran coartada de Bel és la determinada catalogació del monument?. No em facis riure ( ni tu ni Bel ) que tinc un tall al llavi.
    A Bel ( i a tu ) amb una mentalitat conservadora, no vos fa cap nosa determinada simbologia franquista, per tant, opinant ( tu ) i actuant ( Bel ) sou conseqüents amb allò que penseu.
    I no pateixis que de dubtes en sortirem aviat, encara que, tu en tens cap de dubte al respecte?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta