4 de novembre del 2010

La biblioteca de Tortosa només perd lletres al carrer de la Mercè

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa continua perdent lletres del rètol de la seua façana al carrer de la Mercè. Fa uns dies ja explicàvem que hi faltaven les lletres B, I i N, però ara també hi falten les lletres L, I i O, de manera que només es pot llegir "BI...ECA MARCEL·LÍ DOM...NGO". Curiosament, la pèrdua o el presumpte robatori de lletres només afecta el rètol de la façana del carrer de la Mercè, ja que les lletres de la façana del carrer del Vall resten intactes, almenys fins aquest dijous a la tarda.

Els rètols de la biblioteca tortosina daten de la primavera del 2006, quan l'Ajuntament va substituir el nom que originàriament havia de tenir la biblioteca, Oliver de Boteller, pel del polític republicà Marcel·lí Domingo. En aquest sentit, l’Ajuntament de Tortosa només va poder aprofitar set de les lletres del gran rètol de la biblioteca, una situació que l'aleshores portaveu de CiU, Ferran Bel, va aprofitar per criticar la «improvisació» del govern de Joan Sabaté (PSC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta