26 de novembre del 2010

[<] El PSC aposta per enfortir les cooperatives i millorar la comercialització

ERC proposa una agència de promoció de productes agrícoles i pesquers.

El PSC i ERC de les Terres de l'Ebre estan dedicant les últimes hores de la campanya electoral a llançar les seues propostes en l'àmbit de l'agricultura i el sector agroalimentari. Dimecres a la tarda, l'exministre socialista Celestino Corbacho va visitar la Cambra Arrossera d'Amposta, i ahir els candidats ebrencs Núria Ventura i Joaquim Paladella van ser a les instal·lacions de la cooperativa Soldebre, a Tortosa. Paladella va dir que han passat els temps de les grans fusions o grans inversions, i que ara l'objectiu del sector ha de ser la comercialització conjunta: “Hem de vendre el millor possible, tot ajuntant les cooperatives fins i tot amb societats privades”.

[<] Joaquim Paladella diu que el PSC apostarà per enfortir les cooperatives i millorar la comercialització



D'altra banda, el candidat d'ERC a l'Ebre, Lluís Salvadó, va proposar ahir la creació d'una agència de promoció dels productes agrícoles i pesquers de les Terres de l'Ebre. A més, ERC defensarà “preus justos per als pagesos”.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 26-11-2010 Pàgina 5

Foto: PSC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta