25 de novembre del 2010

Interior diu que 'respecta' la instrucció judicial sobre l'incendi d'Horta

El Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, ha expressat aquesta tarda el seu respecte a la instrucció que la jutgessa de Gandesa està duent a terme, per delimitar les responsabilitats penals de l’incendi d’Horta de Sant Joan. A més, ha dit que continuarà col·laborant plenament amb la Justícia, "com ha fet des del primer dia". La jutgessa de Gandesa ha citat a declarar el 17 de desembre al màxim comandament de l’incendi d’Horta de Sant Joan (Delta Zero) en qualitat d’imputat, “precisamente en aras a garantizar y no mermar los derechos que le asistirán como tal”; és a dir, per tal que així pugui defensar-se d’alguna de les coses que s’han dit sobre ell.

El Departament d’Interior també ha volgut recordar que, segons tots els indicis, l’incendi d’Horta de Sant Joan va ser provocat intencionadament, presumptament per dos persones que van ser detingudes pels Mossos d’Esquadra, i contra les quals la Generalitat exerceix l’acusació particular. Finalment, Interior ha volgut transmetre a tot el cos de Bombers de la Generalitat "l’agraïment i el suport de la societat catalana a la seva tasca, i encoratjar-lo a seguir treballant en totes les emergències amb professionalitat i voluntat de servei públic".

1 comentari:

  1. Una operació “impecable” que finalment es demostrà no haver-ho estat. Quan es dicti publica sentencia fora interessant saber si es deriven responsabilitats subsidiàries, amb independència de les penes per l’autoria dels fets.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta