9 de desembre del 2010

'15 anys sense Bladé' recordarà l'escriptor de la Ribera d'Ebre

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre  (CERE) i l’Associació Cultural Artur Bladé de Benissanet, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l'Ajuntament de Móra d'Ebre, han preparat per al proper 18 de desembre un acte en record a l’escriptor i periodista riberenc Artur Bladé i Desumvila. En aquest sentit, el proper 22 de desembre farà 15 anys de la mort de Bladé i Desumvila, que havia nascut a Benissanet el 2 de març del 1907.

L’acte començarà a les deu de la nit al teatre municipal La Llanterna de Móra d'Ebre, i pretén ser un reconeixement amb la participació de gent de totes les poblacions de la Ribera d’Ebre, que consistirà en la lectua dels textos de Bladé i Desumvila sobre els pobles i la comarca que tant estimava. Així, la primera part de l’acte està pensada perquè cada ajuntament de la comarca trie una persona representativa de la seua població, perquè surte a llegir un text extret del llibre Visió de l’Ebre català d’Artur Bladé, en què es parle del seu poble. Tot seguit, hi haurà una sèrie de parlaments i, com a cloenda de l'acte, s'estrenarà un espectacle literari a partir de textos d’Artur Bladé, un muntatge realitzat expressament per a l’acte a càrrec de Cinta Massip i Toti Soler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta