22 de desembre del 2010

Antoni Espanya repeteix com a candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta


El portaveu del PSC a Amposta i actual director territorial del DAR en funcions, Antoni Espanya, repetirà com a alcaldable dels socialistes a la capital del Montsià. Així ho va aprovar l'assemblea de l'agrupació local del PSC dissabte passat, i aquest dimarts es va presentar la decisió als mitjans de comunicació. Serà la primera vegada en 20 anys que el PSC ampostí presenta el mateix candidat per segona vegada consecutiva. De fet, Espanya reeditarà el tàndem amb la diputada Lluïsa Lizárraga, que tornarà a ocupar el segon lloc de la candidatura. Per completar la candidatura, els socialistes han pensat en una llista que puga combinar la joventut amb l'experiència, amb una mitjana d'edat d'entre 40 i 45 anys, per intentar arrabassar l'alcaldia a CiU, que molt possiblement repetirà amb Manel Ferré. Els eixos del programa electoral del PSC per a les municipals del 2011 seran el suport al comerç local, la cultura i el turisme; la millora de la mobilitat, i la construcció d'un centre cívic.

Durant la seua compareixença al nou auditori de Fira Amposta -finançat amb el fons estatal d'inversió local amb dos milions d'euros-, Espanya va destacar que els governs socialistes de la Generalitat i de l'Estat han invertit uns 100 milions en obres a la capital del Montsià. En canvi, va lamentar la "mediocritat" que ha impregnat l'acció de govern de CiU a Amposta. Així, va detallar situacions com la de l'escorxador, que ha deixat "un forat" d'1,7 milions d'euros en les arques municipals. També va recordar el cas dels multicinemes d'Amposta, que van estar en funcionament durant set anys sense llicència, fins al punt de provocar que l'empresa dels multicinemes de Roquetes ha interposat una demanda de tres milions d'euros a l'Ajuntament ampostí, com a responsable civil subsidiari. Espanya també va denunciar la manca de col·laboració de l'Ajuntament en la municipalització de les escoles de les societats musicals d'Amposta. Altres episodis negatius per al municipi, segons els socialistes, han estat l'excessiva pujada de l'IBI, que durant els darrerrs deu anys ha estat del 70%, i els favoritismes cap a determinats empresaris locals.

D'altra banda, cal recordar que en les pròximes eleccions municipals l'Ajuntament d'Amposta passarà a tenir una composició de 21 regidors. En aquest sentit, Espanya va assenyalar que l'objectiu dels socialistes ampostins és moure l'electorat històric perquè el nombre actual de quatre regidors no s'addiu amb el sentiment socialista que hi ha a la ciutat. En les darreres eleccions generals, el PSC va aconseguir 5.000 vots a Amposta.

Foto: PSC Terres de l'Ebre

1 comentari:

  1. Sempre m'ha semblat un polític seriós i rigorós, lluny d'escarafalls. D'aquells que potser no arriben tant al gran public, d'aquells que el public reclama, però, quan se'ls ho ofereix no recolzen massiva-ment.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta