23 de desembre del 2010

El Panxampla es disculpa amb Belén Fabra per la polèmica del monument

El casal afirma que havia obtingut el permís de l'actriu a través de Facebook ·

El Casal Popular Panxampla va emetre ahir un comunicat per expressar les “més sinceres disculpes” a Belén Fabra, després que l'actriu tortosina denunciés la setmana passada que no els havia donat permís per utilitzar el seu nom en la campanya per la retirada dels símbols franquistes a la ciutat. El col·lectiu, però, afirma que va contactar amb algú que usa la identitat de Belén Fabra a la xarxa social de Facebook, i que va ser a través d'un missatge privat que hauria aconseguit el seu consentiment, el 30 d'octubre. És a dir, quatre dies abans de fer-ho públic. “Només entenem el desmentiment de la senyora Fabra a partir d'una usurpació d'identitat”, ha precisat el casal Panxampla. El col·lectiu ha conclòs que el “malentès” amb Fabra és “una excepció”, i que una quarantena de personalitats de tot el país van demanar la retirada del monument franquista.

Publicat a El Punt

6 comentaris:

  1. Aixo vol dir,que totes les adhesion que van rebre els "Panxampla",la majoria,via Facebook,tenen menys credibilitat que la payasada que van escenificar lo dia del ple.
    S'acabaran amb Mas,les subvencions a aquests tipus d'associacions? Per que ja esta be de malbaratar els diners!

    ResponElimina
  2. Fins on jo sé, només Belén Fabra, i dos mesos després d'haver-se fet públic lo seu nom, ha dit q no havia donat suport. Segons llegeixo en el comunicat van fer servir altres mitjans a part del facebook, per tant, revisa't la informació.
    I això de les subvencions, seria qüestió de preguntar a l'ajuntament o al Panxampla, quins diners es donen via subvenció però indeferentment d'això, em venen dos preguntes a fer-te al cap: 1)Què vols dir amb "aquest tipus d'associacions"?
    2)Quines són les associacions que sí haurien de rebre diners i quines no?

    ResponElimina
  3. Jo no sé quin volum de diners rep el Panxampla en forma de subvencions, però ja que ells escriuen en aquest blog, podrien resoldre’ns el dubte. Sinó ja me’n encarregaré jo d’aconseguir les dades, doncs al ser diners del erari públic tenim el dret de saber-ho.

    De totes maneres si per mi fos aquestes subvencions inútils es tallarien de cop. Que els diners de tots els ciutadans vagin destinats a subvencionar PALLASADES quan Càritas no té volum ni diners per donar de menjar a totes les famílies que ho sol•liciten, et fan entrar ganes de no pagar ni un duro en quan a matèria d’impostos.

    ResponElimina
  4. Eic Gutijaume!
    Para el carro!
    Que la Real Arxiconfraria de la Cinta els hi acaba de fer una donació de 1700 euros a Càritas!
    Torno a dir, quan apareix la caritat és que moltes coses han fallat! Masses!
    No així les accions de Repsol, que pugen, pugen, a mida que les taques de petroli es fan més grans i gasten més material de desguas!
    1, 2, 3, com la... Plataforma Casablanca!
    1 encert a "paga tants mils de pessetes", tants mils de pessetes.
    Sobre els imposts, tant de bo en tingués de pagar més i es puguin subvencionar més associacions i "coses ridícules".
    També son iniciativa privada!
    Com les escoles concertades!
    I les pago i ho hi ha anat mai cap fill meu!
    Vuelve, a casa vuelve....!

    ResponElimina
  5. Efectivament, Gutijaume, ja t'ho han dit, para el carro. Si per mi fos, FAES no en rebria cap d'euro de subvenció, ni a la CEOE, ni molts altres exemples que et posaria ( no els fa falta ) no cal dir a la Fendación Francisco Franco. Però clar hi ha una cosa que es diu equitat, democràcia i equanimitat. Independentment que ens agradi més o menys a tu i a mi, d'entrada qualssevol identitat, organització i associació democràtica, que es dediqui, sense cap anim de lucre, a l'associacionisme, el debat, la participació i, com es el cas, el foment de la jota, per exemple, son mereixedors d'algun tipus d'ajut, a banda que la seva orientació política sigui de dreta, esquerra o circumflex. Al que no si val es a subvencionar nomes al amics.
    Tot això sense saber si realment son beneficiaris de subvencions o no.

    ResponElimina
  6. Suposo Gutijaume, que el teu amic Paco Camps, lo Pallasso Matxor, se li hauran de subevencionar les seus Pallassades també, no?
    La Generalitat Valenciana, en fallida tècnica segons el Síndic de Comptes
    http://www.vilaweb.cat/noticia/3828599/20101224/generalitat-valenciana-fallida-tecnica-sindic-comptes.html

    Abans d'anar menystenint el que fa la gent i abans de dedicar-te a la tasca d'Inspector Holmes buscant subvencions dels dimonies amb cua, mira a casa teua, q prou faena teniu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta