18 de desembre del 2010

Festa de Nadal a l'escola de La Mercè



[Inclou vídeo] El pati de l'escola de La Mercè, al barri del Rastre del nucli antic de Tortosa, ha estat aquest dissabte al matí l'escenari d'una Festa de Nadal organitzada per l'AMPA del centre. Actualment, l'escola té uns 200 alumnes, i en la festa han participat gairebé tots i les seues famílies. Segons ha explicat el director, Jordi Cabanes, l'AMPA de l'escola de La Mercè ha tingut el suport solidari de l'associació Amics del Motor de Godall. Així, un grup de motoristes s'han disfressat de Pare Noel i s'han encarregat de buscar les joguines per als xiquets. A banda, en la festa hi havia inflables i diversos tallers, i s'ha repartit un esmorzar per als alumnes i les seues famílies.

1 comentari:

  1. Si bé l'elit universitària sol sortir méa d'altres col·legis, "La Mercé" continua sent capdavantera en la difícil especialitat "d'Integració". Real, com la vida mateixa.
    Els meus suports, en aquest cop anímics, cap a tots el Col·legi, AMPA i els xiquets.
    Una societat que no estima llurs fills ni és societat ni és res.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta