18 de desembre del 2010

Tortosa demanarà una pròrroga per poder acabar la base nàutica

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha anunciat que la major part de les obres finançades amb el fons estatal per al treball i la sostenibilitat local estan enllestides. Amb tot, l'Ajuntament demanarà una pròrroga per acabar les obres de la base nàutica de Campredó, ja que els permisos de Costes i la pujada del riu han retardat el projecte.

-[<] Ferran Bel explica l'estat d'execució de les diverses obres del segon FEIL a Tortosa

>

Publicat a El Punt

Foto i més informació: Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. Penso que es molta casualitat que desprès de ficar la pota fins al coll, de posar-se a gairebé tot Campredó en contra, ara faci aquest comunicat.
    Molts sopitos de voler desviar l'atenció.

    ResponElimina
  2. Ficar-se a Campredo en contra?
    Crec que esteu molt equivocats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta